פורסם 2005 באפריל 1720 שנים בסביבות ה-18 במאי ( תערוכת המשחקים E3 ) עתידים לצאת המשחקים:187 Ride or Die America`s Army: Rise of a Soldier AND 1 Streetball Blazing Angels: Squadrons of WWII Brothers in Arms Road to Hill 30: New Chapter Far Cry Instincts Heroes of Might & Magic V *Myst V: End of Ages *Peter Jackson`s King Kong Prince of Persia 3 Tom Clancy`s Ghost Recon 3 Tom Clancy`s Rainbow Six Lockdown *אלה משחקים היחידים שיצאו ל-pc כל שאר המשחקים יצאו ל -ps2 ול-XBOXאם אני לא טועה אלה משחקים רק של חברה אחת(Ubisoft)
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים גם Tom Clancy`s Rainbow Six Lockdown ו- Brothers in Arms Road to Hill 30: New Chapter עתידים לצאת ל-PCוכן זה רק המשחקים של UBISOFT....
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר אני מאוד מקווה שה-ps3 לא יצא בשנה או השנתיים הקרובות כי יש לי ps2 ואם יצא 3 אז לא יוציאו יותר משחקים ל-ps2. :'(
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר המשחקים שחברת jowood תביא לתערוכה הם:Stargate SG-1: The Alliance-PC,SP2,XBOXPanzer Elite Action-PC,SP2,XBOXGothic 3-PCSpellForce 2-PCYetisports Arctic Adventures-PC,SP2,XBOXAquanox: The Angels Tears-SP2Legend of Kay-SP2The Guild 2-PCSki Racing 2006 -PC,SP2,XBOXHotel Giant 2-PC
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים הסנדק=====מאפיה 2 ........אני מחכה לו ורק לו כבר מעל שנה.מאפיה 2 כנראה שלא יצא....ואני פשוט מת שיצא כבר GTA S-A!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.