עבור לתוכן

מבקש את עזרתכם בנושא שידרוג המערכת - לוח אם, מעבד, זיכרונות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, הבנתי הכל :)

*(אני גם מציק טיפה ל-McFly בפרטי.. מקווה שלא יותר מידי :smile1: )

רק שאלה אחת נותרה בפי: את המישחה הטרמית, אני מורח גם עם הגוף קירור וגם על המעבד (בחלקו העליון כמובן) ?

המישחה צריכה להימרח על כל השטח של המעבד + גוף קירור, או פשוט בצורה נדיבה אך לא להגיע לקצוות בכדי שהמישחה לא תינזול למקומות לא רצויים?

• תגובות 58
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למה לא נתת לחנות להרכיב לך?

פורסם
  • מחבר

וואלה.. על זה עוד לא סיפרתי לכם..

ובכן, כשהגעתי לחנות אתמול והכל היה זמין ומוכן ללקיחה שאלתי אותם לגבי הרכבה והם אמרו שזה לא מיתבצע במקום (כלומר בו בזמן, שאני בה לחנות והם מרכיבים מולי) שאלתי את הנציג כמה זמן זה יקח והוא אמר זה שזה לא יהיה מוכן היום בטוח ומחר (כלומר היום) בסימן שאלה גדול מאד.

אז פשוט העדפתי לקחת הכל ולהרכיב בעצמי, ואם אתה מודאג לגבי האחריות זה בסדר גמור, קיבלתי את השלוש שנים אחריות על המעבד (עם קצת לחץ :smile1:)

ומהסיבה השנייה שאף פעם לא הרכבתי מעבד מאפס (כלומר עם המישחה הטרמית, הגוף קירור וכו") אז אמרתי לעצמי "למה שאני לא יתנסה בזה עכשיו עם מעבד ה64Bit החדש שלי" ? :silly:

לא תיהיה לי הזדמנות נוספת בזמן הקרוב..

אבל אני לוקח את "האתגר" :hat:

*עוד כמה דקות אני מתחיל להרכיב את כל העסק.. מקסימום אם לא תיראו אותי חוזר ומעדכן תוך שעה~, תדעו שכניראה שכחתי איזה פרט חשוב שאמרתם לי :smile1:

פורסם

עזוב אתגר ,הקטע הוא שלא תעשה חס וחלילה נזק למעבד או למשהו אחר.

טוב שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

בהצלחה אח שלי! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכם! :)

HEHE אתם מעודדים אותי כאילו אנחנו בתחרות שתייה, והקבוצה שלנו מובילה.. :smile1:

*אני אנסה ככל יכולתי לא ליגרום נזק לחלקים השונים (עד כמה שאוכל :silly:)

-אני מתחיל עכשיו עם המעבד והמישחה הטרמית (ומוציא את הכל מהקופסאות..)

פורסם
  • מחבר

OK חברה, ניתקעתי..

סידרתי את המארז, כל הברגים הלוחיות לכניסות של הלוח אם וכו" אבל עכשיו שאני בה להכניס את הגוף קירור ללוח אם אני רואה שצריך להבריג שני ברגים שיחברו את הגף קירור ללוח ובלוח (בתושבת) האיזורים של הברגים חסומים במעין פלסטיק לבן כזה, וזה לא מאפשר לי להכניס את הברגים..

מה עושים עכשיו? :s05:

פורסם

איזה קירור זה?

פורסם
  • מחבר

OK הבעיה סודרה.

הוצאתי את הבסיס הלא מתאים והכנסתי את המתאים.

עכשיו הבעייה היא עם כל החיבורים.. :-\

*אני מניח שיש הסברים מפורטים בחוברת הוראות.. I'll Check it :)

פורסם

הסברים לכל החיבורים של הלוח יש לך בחוברת שלו

לכל החיבורי מארז כתוב עליהם מה התפקיד של כל אחד, פשוט צריך להתאים לפינים בלוח ולקוטביות של החיבורים בלוח

פורסם

בהצלחה תעדכן אותנו בהמשך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חזרתי! ונחשו עם מה? כן כן.. עם מערכת ה64Bit החדשה! :D

אני מיצטער שהתעכבתי כל כך הרבה זמן היו כמה "תסביכים" בדרך.. בייחוד עם ההגדרות של הביוס וכל שאר המסכים השחורים הריקים מטקסט..

כמובן שכדי גם לציין שפצעתי את עצמי כמה פעמים.. בידיים לרוב.. ופצע אחד גדול בגב (תפוס) הדברים החדים האלו של המארז מסוגלים להיות מסוכנים ביותר! :smile1:

אבל חזרתי והכל טוב ויפה, פעם ראשונה שבניתי מחשב שלם מאפס, אני חושב שהלך לא רע ביכלל.. (מילבד לחתכים ופצעים והעובדה שישבתי על זה יומיים ;D )

אני רוצה להודות לכל אלו שעזרו לי לאורך כל הדרך (עד שנעלמתי לאיזה יומיים שלוש, ביגלל הרכבת כל העסק.. לוקח זמן הדבר הזה..) ולאלו שהצקתי קצת יותר מידי (מקווה שלא :smile1: )

רוב העסק הלך כמתוכנן וכל זה בזכות עזרתכם כמובן!

אז, תודה רבה רבה לכל העוזרים!!! :xyxthumbs:

פרו ורבו :smile1:

פורסם

ואיך עובד המחשב עם הוווינדווס החדש?

פורסם
  • מחבר

נכון לעכשיו בסדר גמור! יש שיפור עצום בביצועים! (אם היתכוונתה לWIN XP הרגיל..)

ובקשר לWIN XP 64Bit אני עדיין לא יודע.. אני "מוריד" אותו מהמדפים בחנות ברגעים אלו ממש :smile1: (כדי ליבדוק אותו כמובן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים