פורסם 2005 באפריל 1720 שנים שלום לכולם. ברצוני לשדרג את המערכות שלי, הגיע זמנו. הינה המפרט של המערכת: CPU- Intel Pentium 3 1000Mhz MOBO- Asus CUSL2-C Ram- 512MB SDRAM GPU- Nvidia Geforce3 Ti500 HD- WD120GB רציתי לישאול אתכם היכן כדי לי לשדרג לקבלת מערכת חזקה. עיקר השימוש שלי במערכת יהיה לצורך קימפולים, משחקים, מעט עריכות וידאו וכל שאר הדברים הבסיסיים. אני חשבתי ללכת על שידרוג השילוש, לוח אם, מעבד, זיכרונות. אך אשמח לישמוע כודם לכן את חוות דעתכם בנושא, ואשמח עוד יותר אם תרכיבו לי מפרט מתאים, התקציב הוא 1700 ש"ח. תודה מראש
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים זה לא משנה, זה SDRAM, גג 133Mhzאפשר לקחת משהו כזה -קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4210 AMD Athlon 64 2800 Tray CPU 679.00 ¤ 1 679 ¤ 1 6224 Igloo 7200 Pro CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 ¤ 1 59 ¤ 2 4950 Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Socket 754 Motherboard 499.00 ¤ 1 499 ¤ 3 1109 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 309.00 ¤ 1 309 ¤ 4 5369 HEC (Herolchi) 300AR-TF Power Supply 159.00 ¤ 1 159 ¤ 1705 ¤
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים תגיד אתה מוכר את המערכת??כי זה יוסיף לך לתקציב... כדי להוסיף סטיק 512...והמערכת שנתנו מעליי טובה..
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר ראשית, תודה על עזרתכם. ו-McFly, תיתחדש על התפקיד החדש באתר! בקשר להצעת השידרוג, רציתי האומנם לעבור למעבד 64Bit אך רציתי לעבוד ל-AMD Athlon 64 3000, אם ישנו צורך בכך ואין דרך אחרת אוכל להוסיף כ-~100 ש"ח אם זה יעזור. מדוע אני זקוק לערכת הקירור למעבד? לא שהיא יקרה מידי אך חשבתי שהמעבד מגיע עם גוף קירור, לא? האם חברת הזיכרונות,Twinmos, טובה? שמעתי לאחרונה שכולם אוהבים את A DATA, האם היא טובה יותר, פחות? ומדוע אני זקוק לספק חדש? האם זה שהייתי איתו עד היום לא יספיק? (סביר להניח שהוא ג'נרי, אך הוא סיפק אותי עד היום עם הP3) *עריכה* TOMMYB1- לצערי לא אוכל למכור את המערכת הישנה, יש לי בשבילה משימות אחרות
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים בחנות שבניתי ממנה (www.logicpc.co.il) ה2800+ זמין אך ורק בTray, ז"א רק המעבד ללא גוף קירורבתוספת של כ-200 שקל אפשר להחליף ל3000+ בסוקט 754.Twinmos טובים, A-DATA טובים, בחנות הזו ה-Twinmos פשוט יותר זולים...הנחתי שיש לך ספק ג'נרי ולכן שמתי ספק חדש.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 720 1 720 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 410 1 410 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 245 1 245 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 Total price 1765 ¤for payments 12 X 161 ¤מעבד 3000 ,אותו הלוח כפי שהוצע מעליי ,חצי גיגה זכרון טוב ,ומארז מצויין עם הספק שהוצע גם מעליי ,באותו מחיר אך אם אחריות מצומצמת לשנה.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר וואו!אותו מחיר עם מעבד 3000 ומארז שלם + ספק!האם מורידים את המחיר עד כדי כך אם מוותרים על שנתיים אחריות מיתוך שלוש??אשמח אם תגיד לי מאיפה הרכבתה את המפרט הזה.*אגב על המעבד הזה יש גוף קירור מובנה?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים וואו!אותו מחיר עם מעבד 3000 ומארז שלם + ספק!האם מורידים את המחיר עד כדי כך אם מוותרים על שנתיים אחריות מיתוך שלוש??אשמח אם תגיד לי מאיפה הרכבתה את המפרט הזה.*אגב על המעבד הזה יש גוף קירור מובנה?זה רק אצלהם מחירים כאלה ,בגלל שהתשלום הוא למזומן ,ואחריות לשנה בלבד על רוב החלקים וגם על המעבד אם אתה מרכיב בעצמך .אם תתן להם להרכיב לך את המעבד תקבל 3 שנים אחריות עליו.תראה ,המעבד שלהם מגיע כ TRAY ,אבל הם מוסיפים לו קירור איכותי ,אני קיבלתי לפני 3 חודשים כשקניתי את המעבד הזה ,קירור של THERMALTAKE שקט מאוד ומצויין.WWW.KSP.CO.IL
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר אוי אוי אוי.. KSP? משום מה שמעתי עליהם דברים לא נעימים כל כך, אך לא ניתקלתי בסיפורים רעים עליהם כבר כשנה, הם השתנו? כלומר, הם עדיין עושים בעיות\שטויות כמו ששמעתי בעבר או שזה כבר חלף והכל היה סתם "אמונות טפלות"? ;D אשמח לקבל חוות דעת מניסיונכם עם החנות הזו, כרגע הדבר היחידי שמושך אותי אלייה זה המחיר והסיבה שאכן יש לי את הכסף במזומן. כמה שאלות: אם אני נותן להם להרכיב את המחשב אני מקבל 3 שנים רק על המעבד? או גם על דברים אחרים? כמה עולה הרכבה אצלם? האם זה אפשרי שאני אקנה קירור בניפרד (לדוג" את זה שMcFly הציע) והם ירכיבו אותו במקום הקירור שהם מרכיבים? או שהקירור שלהם מספק טוב? על מה בידיוק אני מאבד שנות אחריות? תודה על עזרתכם עד כה!
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אוי אוי אוי.. KSP? משום מה שמעתי עליהם דברים לא נעימים כל כך, אך לא ניתקלתי בסיפורים רעים עליהם כבר כשנה, הם השתנו? כלומר, הם עדיין עושים בעיות\שטויות כמו ששמעתי בעבר או שזה כבר חלף והכל היה סתם "אמונות טפלות"? ;D אשמח לקבל חוות דעת מניסיונכם עם החנות הזו, כרגע הדבר היחידי שמושך אותי אלייה זה המחיר והסיבה שאכן יש לי את הכסף במזומן. כמה שאלות: אם אני נותן להם להרכיב את המחשב אני מקבל 3 שנים רק על המעבד? או גם על דברים אחרים? כמה עולה הרכבה אצלם? האם זה אפשרי שאני אקנה קירור בניפרד (לדוג" את זה שMcFly הציע) והם ירכיבו אותו במקום הקירור שהם מרכיבים? או שהקירור שלהם מספק טוב? על מה בידיוק אני מאבד שנות אחריות? תודה על עזרתכם עד כה! 1.לדעתי בשירות הם בסדר גמור.2.כמעט בכל חנות בארץ יש סיפורים לא נעימים ,לי לא קרה כלום. 3.אם אתה נותן להם להרכיב אתה מקבל 3 שנים אחריות רק על מעבד.אם אתה קונה הארד דיסק סאטה למשל או מסך אז עליהם יש בכל מקרה 3 שנים אחריות. 4.הרכבה אצלהם עולה 190 שקל. 5.הם לא ירכיבו לך קירור חיצוני ,וגם ככה אמרתי לך כבר שהקירור שהם נותנים הוא טוב מאוד.
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר בסדר גמור. תודה על התשובות, ותודה לכל מי שעזר עד כה! זאת הפעם הראשונה שאני קונה מKSP, אני מקווה שהם ייטיבו אימי ולסיום כמה שאלות: -האם יש עוד משהו שעלי לדעת? בקשר לקנייה לחלקים ולהתקנתם? -עד שיהיה לי WIN 64Bit אני יעבוד עם הWIN XP PRO הרגיל, האם אני לא ינצל את כל כוחו של המעבד עם WIN הרגיל? -יש דברים מיוחדים ללוח אם שאני עומד ליקנות ועלי לדעת עליהם? האם כרטיס הקול שלו איכותי? (אני אחבר מערכת סטריאו למחשב החדש) -האם אני יצטרך להתקין את הWIN מחדש? מכיוון שאני מחליף כחצי מחשב? או שמה "תיקון"\Repair יספיק? -עד כמה ניבדלים שני הWINים אחד מהשני? (הכוונה היא ל-WIN XP PRO ול-WIN XP PRO 64) -האם המארז החדש נראה טוב? ;D אשמח להערות והארות אחרונות ליפני הקנייה (שכנראה תתבצע מחר) תודה לכולם!
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים המעבד חזק בכל מקום, הXP 64 רק ינצל אותו יותר טובללוח יש כרטיס 7.1 בסיסי מובנהוהתקנת Repair תספיקלדעתי אין טעם להתקין XP 64 כרגע, אין עדיין מספיק יישומים שמנצלים את זה כדי להצדיק את הטרחה
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר תודה על המידע McFly אני אזמין מחר את החלקים והעדכן כשיגיעו אלי. אני מקווה שיש להם את הדברים במלאי.. שלא אצטרך לחכות יותר מידי זמן.. *אמרו לי שהמארז: HEC Compucase CI-6A19 הוא לא ב"שיא האופנה". לא שזה משנה לי יותר מידי, אבל רק רציתי לדעת, האם אני יכול באותו סכום לקחת את הספק עם מארז אחר שקצת יותר "באופנה" כרגע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.