פורסם 2005 באפריל 1720 שנים zipoo's modding progect :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: לפני שאני פותח את דברי. אני רוצה להגיד תודה רבה רבה ל component (עדי רובין,מנהל פורום תוכנה) שעזר לי בכל מה שלא ידעתי איך עושים בפרוייקט תודה עדי עזרת לי המון!!!!! קבל שורת נשיקת :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* אוקיי הרבה זמן שאני מתכנן את הפרוייקט הזה... יש לי די הרבה רעיונות אני מקווה מאוד מאוד שיצאו לפועל ;D חיתוך הדלת שהיתי עוד מודר מתחיל לא ידעתי לעשות צורות מסובכות ולא ידעתי גם לשלוט בדרמל עצמו כל כך אז עשיתי מלבן פשוט ביותר קטן.... רציתי כול כך לעשות כבר אז עשיתי ולא יכולתי כבר להתאפק הריבוע יצא קטן שעשיתי כי גם לא היתי מאומן וגם לא היו לי דיסקיות... עכשיו בפרוייקט שהחל חתכתי אותו בצורה יותר גדולה.. עכשיו בלי הרבה מילים כי אין לי כול כך מה להגיד קבלו תמונות ;D המאורר מעל ההארד נפל לי באותו זמן שצילמתי לא היה לי כוח שוב לפתוח כי כבר רציתי לפתוח תתארד ;D אני צריך לקנות עוד דיסקיות לדרמל מאז צפו לעכונים נוספים!
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אחלה מצלמה!(לבחור יש A520!!!! תנו כפיים! :yelclap: :yelclap: ) התחלת הפרוייקט יפה! אתה צריך עוד קצת שיופים! תהיה חריטה? בהצלחה!!! ד"א, התמונות ענקיות, חבל שלא הקטנת אותן.. הורדתי, מלית ברירה, את העמוד למחשב וזה תפס 16 וחצי מגה~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר תודה רבה!בנוגע לשיופים שייפתי. אולי זה לא נראה כך במצלמהולא לא היה חריטה לא חושב כרגע
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים נראה טוב, תמשיך כך!dimax אתה יודע שפשוט אפשר למשוך את התמונה לשורת כתובת :]
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר A520 ?! איזה איכות מזעזעת ! יותר דומה למצלמת פילם ב50 שקל !קודם תוריד את הטונים שלךדבר שני אני יודע שלא יצא כול כך טוב פשוט אני לא יודע איך לצלם כול כך טוב וגם זזתי הרבה בצילוםאחרי שעשיתי תדלת הזאת אני עובר לדלת השניה אני חותך אותה בצורת"רדיו אקטיבי"אני רק מחכה שיגיעו עוד דיסקיות לדרמל.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים חבל שלא מתוכננת חריטה :-\ריספקט, מה זאת אומרת למשוך את התמונה? לא ידעתי שאפשרי לעשות משהו כזה.. :-\ואני ממש מחכה להמשך על הדלת השניה!!! בהצלחה אחי
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים נסה לצלם הכל בשמש, התמונות יהיו הרבה יותר טובות. מלבד זה, קח פצירה גסה ועבור על החיתוך בדלת. אתה מתכנן צביעה של הדלת?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר זה מארז עם כיתוב E-STAR בפנל הקדמי במקרה?כן, זה המארז של ה e-starנסה לצלם הכל בשמש, התמונות יהיו הרבה יותר טובות. מלבד זה, קח פצירה גסה ועבור על החיתוך בדלת. אתה מתכנן צביעה של הדלת?תודה על הטיפ עדי. מתוכנן צביעה כן,בסוף שכל החיתוכים יסתיימו.אני כבר רוצה דיסקיותתת!!!שאני יקבל תדיסקיות אני ישר יעבור לדלת השניהצפו לעדכונים בהמשך השבוע
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר התחלה טובה מאוד, תמשיך כך.......חחחחחחחח נדב! דבר איתי אחי! מזל טוב על ההודעה הראשונה!
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים ע"מ שלא אאלץ לנעול את היומן, אתה מתבקש להמיר את כל התמונות לגודל מקסימאלי של 800X600, ניתן לשם כך להיעזר בתוכנה כגון ACDSEE או פוטושופ. את התמנות ערוך לאחר מכן כך שיופיעו בת'ראד ע"י שימוש בתג "" אם למשתמשים לא נוח לעבור על היומן הרי שבעצם ולעקוב אחרי עבודתך הרי שאין למה לפרסם אותו נכון?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים חיתוך נחמד עדיין דרושה עבודת שיוף, רואים עליות וירידות זה לא ממש ישר אבל עדיין תמשיך ככה אם תצבע את המארז זה יהיה מעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.