פורסם 2005 באפריל 1720 שנים כאשר אני נכנס לרשת- כיצד אני מוצא את המחשבים האחרים שבה ואת (שם) קבוצת העבודה של המחשבים בה (בהנחה שקיימת כזאת)?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים go to "my network places"->"entire network"->"microsoft windows network"you'll get list of all networks computer is connected to
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים ok, if opening a window is a problem, try "net view" (open cmd before, or all you'll get is a flash of the command window)
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר ונניח שגם זה לא עובד ולא רואים מחשבים ברשת בכלל? כיצד אפשר למצוא את המשאבים הללו כאשר אין מידע על הרשת? *ועוד שאלה - כיצד ניתן למצוא את השער - Gateway של הרשת? (סליחה על האיחור, פשוט הייתי בנופש בצפון )
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים that means that you and the other computers are not in the same workgroup, either try what i suggested @ first, or make sure every computer is on the same workgroup (my computer-> properties-> computer name-> change). about gateway --> run cmd and enter "ipconfig /all", default gateway will appear under one of the network adaptors.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מחבר הכוונה היא איך אני מוצא את שני הדברים הנ"ל ללא ידע קודם על הרשת. vasser - תודה על הניסיון לעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.