פורסם 2005 באפריל 1720 שנים נחמד לראות ששטיפת המוח עובדת המעבד יהייה AMD (משחקים!!!), לגבי כרטיס המסך עוד לא החלטתי...בד"כ הכרטיסים של ATI יותר איכותיים, אבל גם לאנבידיה יש את היתרונות שלהם...
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר למה שטיפה רק הכרה בעובדות (אאוץ' אני נשמע עכשיו כמו תפוחים) מעניין במה תפוחים היה בוחר....
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים לך תדע, אולי בעוד כמה חודשים ימצאו דרך לשלב את שני הכרטיסים באותה מערכת : ותפסיקו להסתלבט על תפוחים... לא יפה
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מה הקטע , האפשרות שכולם היו צריכים לבחור זה "נחייה ונראה אני קונה את הכי משתלם!"הרי אתם לא תקנו משהו שלא ישתלם לכם בסופו של דבר בלי שום קשר לחברה , נכון?(חוץ מהפאנבויז)
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר מה הקטע , האפשרות שכולם היו צריכים לבחור זה "נחייה ונראה אני קונה את הכי משתלם!" הרי אתם לא תקנו משהו שלא ישתלם לכם בסופו של דבר בלי שום קשר לחברה , נכון?(חוץ מהפאנבויז) אכן כן, רציתי לראות עד כדי כמה הפורום מלא בפאן באויס.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר חחח סתם צחקתי.. אני רוצה ATI+INTEL אבל אין לדעת מה יהיה ומה זה FUN-BOYS? FUN BOY זה בן אדם פאנט של חברה מסויימת. דוגמה: למרות שלחברה המיתחרה יש מוצר יותר טוב אתה תקנה מהחברה שאתה אוהב אפילו שהוא מוצר פחות טוב.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אני יקנה INTEL אבל בגלל שאני חושב שהם יותר אמינים ואני תמיד קניתי שלהם ושמעתי ש AMD עושה יותר בעיותאני FIN BOY?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר אני יקנה INTEL אבל בגלל שאני חושב שהם יותר אמינים ואני תמיד קניתי שלהם ושמעתי ש AMD עושה יותר בעיות אני FIN BOY? לא ממש... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.