עבור לתוכן

AMERICAS ARMY VS ENEMY TERRITORY

איזה משחק יותר אהבתם,ולדעתכם יותר יפה? 1,120 הצבעות

1. 1. איזה משחק יותר אהבתם,ולדעתכם יותר יפה?

• AMERICAS ARMY
    • ENEMY TERRITORY

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

איזה משחק יותר אהבתם? אני ENEMY TERRITORY..

פורסם

ET לפי דעתי טוב יותר....המחשק עצמו לא בגרפיקה מי יודע מה אבל סבירה ומישחק ביי טוב..

ה AA הוא מישחק טוב אבל מסובך שצריך לעבור את כל האימונים האלה... וכל הסיבוכים האלה בישביל סוף סוף לשחק

פורסם

ET משחק חמוד לא ממש אהבתי

אני מעדיף יותר AA יותר ריאלי

פורסם

et יורת טוב...

פורסם

אי אפשר להשוות בין שניהם - AA הוא משחק פעולה טקטי ומחושב לעומת ET שהוא משחק עם אקשן מהיר. לבחור אני לא יכול אלא רק להמליץ לשחק בשניהם.

פורסם

אי אפשר להשוות בין שניהם - AA הוא משחק פעולה טקטי ומחושב לעומת ET שהוא משחק עם אקשן מהיר. לבחור אני לא יכול אלא רק להמליץ לשחק בשניהם.

בדיוק, זה שני סוגים שונים של משחקים.

אני מעדיף לשחק בAA, אני יותר אוהב את הריאליסטיות.

פורסם

לדעתי AA הוא ה Shooter הכי טוב שיש למשחקי רשת.

פורסם

משהו מכיר סימולטר קרב נוסף כמו AA?

פורסם

AA :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי AA הוא ה Shooter הכי טוב שיש למשחקי רשת.

:xyxthumbs:
פורסם

AA דומה ל CSS מבהחינה שצריך לחכות סיבובים.. וזה האמת כבר די נמאס עלי... (אני חייב לציין ששחקתי ב AA קצת לפני הרבה גרסאות).

לעומת זאת ET, פשוט משחק לא מהעולם הזה.. גם חינם, וגם עומק GAMEPLAY שלא ראיתי באף FPS לפניו ועד היום, וגם מגיע לרמות של משחקים מהשורה הראשונה. צריך להסתמך ממש על היכולות השונות של אנשי הקבוצה וכל אחד ממש עושה משהו אחר, וה OBJECTIVES והאיזון במפות פשוט מעולה...

פורסם
  • מחבר

50 אחוז AA ו 50 אחוז ET.

:)

פורסם

AA דומה ל CSS מבהחינה שצריך לחכות סיבובים.. וזה האמת כבר די נמאס עלי... (אני חייב לציין ששחקתי ב AA קצת לפני הרבה גרסאות).

לעומת זאת ET, פשוט משחק לא מהעולם הזה.. גם חינם, וגם עומק GAMEPLAY שלא ראיתי באף FPS לפניו ועד היום, וגם מגיע לרמות של משחקים מהשורה הראשונה. צריך להסתמך ממש על היכולות השונות של אנשי הקבוצה וכל אחד ממש עושה משהו אחר, וה OBJECTIVES והאיזון במפות פשוט מעולה...

ET חינם? על איזה משחק אתה מדבר?...
פורסם

ET = ENEMY TERRITORY.. ברור שהוא חינם...

הוא פותח ע"י חברת SPLASH DAMAGE, ומבוסס על המנוע הגרפי של RTCW (טירה הנאצית החדש), ובכל מקרה, פשוט משחק סוף הדרך... ניתן להוריד אותו מהאתר של החברה, משהו כמו 250MB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים