עבור לתוכן

משחקים ב64 ביט, מי? מה? מתי?

Featured Replies

פורסם

לכבוד הסקר החדש באתר, אני חושב שצריך לשאול שאלה מתאימה.

מתי אמורים לצאת משחקים בגרסאות של 64ביט?

מתי כבר נוכל להינות גם ממשחקים מפורטים יותר?

ואילו כותרים ראשוניים אמורים לצאת בגרסאות הללו?

ועוד משהו טיפה שונה...

אם אני עובד עם מע' הפעלה שהיא לא 64ביט, אבל המעבד כן, האם אני יכול להשתמש בתוכנות/משחקים שיהיו ב64ביט?

פורסם

ut 2003 נראה לי יצא ב64

פורסם

נתחיל בשני דברים בסיסיים:

1)אם יש לך מעבד 64ביט,ויש לך מערכת הפעלה רגילה-אתה לא יכול להפעיל יישומי 64ביט או להשתמש ביכולות ה64ביט של המערכת.

2)לא רק שאתה צריך מערכת הפעלה של 64 ביט [במקרה הזה-WINDOWS XP 64BIT EDITION],אילא שיש גם צורך שהמשחק\תוכנה תומכים ותוכנתו עבור 64ביט.

בעיקרון עכשיו יש חברות שעובדות על פאצ'ים למשחקים קיימים עבור תמיכה ב64BIT

יש כבר משחק אחד שתומך בזה- והוא The chronicles of riddick-Escape from butcher`s bay [התמיכה ב64ביט כבר קיימת במשחק...פשוט כדי להפעיל אותה צריך מערכת הפעלה של 64ביט]

עכשיו גם עובדים על פאצ' 64BIT למשחק FAR CRY שיכלול הרבה שיפורים גראפיים,שיפור מאסיבי בביצועים,DRAW DISTANCE גדול בהרבה,ושלבים עם תוספות נרחבות יותר ומערכת פיסיקלית משופרת

ועוד כמה משחקים...

ולזה שהגיב מעליי-UT2003 וגם UT2004 לא תומכים ב64BIT.

פורסם

זה דיי מבאס הווינדוס החדש הזה,לפחות בשבילי עכשיו אני צריך לשדרג ל64ביט בחופש נו טוב בכל מקרה בניתי על זה,

מי פה עוד הולך לשדרג בעקבות הווינדוס החדש?

פורסם

אמממ הוא בטח התכוון לUNREAL 3.

פורסם

בקשר לפאטצ'ים למשחקים קיימים שציינתם אתם לא חושבים שזה קצת מטומטם? מה עכשיו הם מצפים מאיתנו לשחק את כל המשחק שוב בגלל ששיפרו לו קצת תגרפיקה... עם הם לא יעשו איזה תוספת של שלבים אין מצב אני מתחיל לשחק עכשיו FarCry מחדש או משהו כזה בגלל שישפרו לו תגרפיקה.. סתם ימאס.

פורסם

אני מסכים איתך, אבל לא כולם כבר שיחקו במשחקים האלה...

פורסם

איך 64bit אמור לשפר את הבצועים?!? הכרטיס גרפי עוצר את הבצועים של הגרפיקה, לא המעבד.

פורסם

איך 64bit אמור לשפר את הבצועים?!? הכרטיס גרפי עוצר את הבצועים של הגרפיקה, לא המעבד.

:kopfpatsch:

פורסם

זה דיי מבאס הווינדוס החדש הזה,לפחות בשבילי עכשיו אני צריך לשדרג ל64ביט בחופש נו טוב בכל מקרה בניתי על זה,

מי פה עוד הולך לשדרג בעקבות הווינדוס החדש?

למה אתה צריך לשדרג ל64 BIT בגלל הווינדוס החדש? :bash::s07:

פורסם

ut 2003 נראה לי יצא ב64

אני חושב שהוא היה אמור ובסוף לא יצא.

וזה באמת דיי מטופש לשדרג ל64BIT רק בגלל הווינדוס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים