עבור לתוכן

רוצה לקנות XBOX כמה שאלות בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות בוקס

עכשיו רציתי לדעת כמה דברים..

1.מה עדיף מאמריקה או אירופה?

2.האם זה משנה מאיפה הבוקס ברגע שיש צ'יפ?

3.איזה צ'יפ הכי טוב היום?

מתרת הבוקס זה לא רק לשחק במשחקים של הבוקס (גם אבל לא רק) אלה גם להפוך אותו לDVDIVX ולאמולטור לקונסולות ישנות (N64 , SNES)

אז מה אני צריך בשביל שאני יוכל לעשות את זה

כל מי שיכול לעזור בבקשה לפנות אלי לאיסיקיו 991111 או להגיב פה

תודה מראש על התשובות

• תגובות 31
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קניהQמכירה אסורים בפורום לכן תערוך את החלק הזה

ולשאלות שלך- לא ממש משנה מאיפה אתה מביא אותו, רק תדע ששיטת השידור שונה (לא ממש משנה בגלל שכמעט כל הטלוזיות בארץ תומכות בהל)

ברגע שיש לך צ'יפ זה פותח הכל וממש אין בעיה

אין ממש צ'יפ הכי טוב, תקנה את הכי זול רוב הצ'יפים הם מעל ומעבר למה שתצטרך

פורסם

עדיף מאירופה כי אז אתה מקבל שנאי ש 220 מובנה ולא 110 ואז תצתרך לקנות שנאי מ220 ל 110 בארץ שאחד טוב עולה בסביבות ה 80 שקל.

עוד דבר שעדיף בגירסא האירופאית זה שהיא PAL ולא NTSCאבל אם יש לך טלוויזיה שתומכת בשניהם אז זה לא משנה.

לדבי הצ'יפ לצרכים שלך הייתי לוקח אחד פשוט אם אתה לא מתכוון להרכיב אותו בעצמך אלה להביא למישהו מקצועי אז הייתי ממליץ על EXECUTER אבל הוא דיי יקר או מהרגילים זה ALLADIN ו DUOXההבדלים בין הצ'יפים זה לרוב גודל הביוס וכמות הביוסים שזה מאפשר לך לצרוב יותר מידע לתוכם.

אפשר גם לקנות צ'יפ שהוא ללא הלחמה ולעשות את המוד בעצמך.

ואפשר לעשות SOFTMOD שזה בעצם בלי צ'יפ בכלל אלה צריבת הביוס מחדש המובנה כבר בתוך האקסבוקס לאחד פרוץ (שזה אגב חוקי לגמרי רק מה כמו כל מוד אחר זה מבטל אחריות).

אחרי שיש לך כבר מוד והקונסולה קוראת צרובים אתה יכול להרכיב כונן קשיח ועליו מערכת הפעלה EVOLUTION X ואז את כל התוכנות בעצם שאתה צריך שזה נגן המדיה והאימולטור .

ניתן להתקין הרבה דברים אחרים על הקונסולה כגון LINUX  ואפילו ווינדוס (כמובן גרסאות מיוחדות).

אם כל מה שאמרתי לך זה נשמע ג'בריש אז אני ממליץ לך לשלם את הסכום על הצ'יפ וההתקנה ואז כבר יתקינו לך את הכונן הקשיח שתביא וגם את התוכנות  זה יקל מאוד עליך.

פורסם

אני רק אתקן אותך, החל מגירסא 1.6 אי אפשר לעשות סופטמוד יותר

פורסם
  • מחבר

לאחראי הפורום: אני לא עושה פה שום מסחרה רק שאלתי ובמיוחד ביקשתי שאם מישהו מוכר אז שיפנו לאיסיקי בשביל שזה לא יהפוך לדיון מכירות.

ותודה על התשובות ואני ישמח לשמועה עוד דעות או הצעות..

נ.ב.

אם זה עדיין בעיה אז תגיד לי ואני ישנה את ההודעה

פורסם

אני רק אתקן אותך, החל מגירסא 1.6 אי אפשר לעשות סופטמוד יותר

אתה בטוח ב100% כי נראה לי שכן אפשר פשוט לא עם המשחק 007 אלה רק עם MECHASSAULT ועוד איזה משחק אבל מבחינה חומרתית לא נראה לי שהם עשו משהו שמונע את הSOFT MOD. חות מזה יש כבר SOLDERLESS CHIP גם ל 1.6 .

פורסם

ב1.6 הם שינו את הביוס הראשי של האקסבוקס להיות read-only ככה שאי אפשר לכתוב אליו ובכך לשנות אותו לפרוץ

כל השאר עדיין עובד

לפותח הת'רד: עדיין הודעות כאלה אסורות, אתה יכול להוסיף מודעה לטרייד זון

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה

איזה יציאות וידיו ואודיו יש לבוקס?

כאילו יש 5.1? או יציאת וידיו מתקדמת למסכים חדשים (LCD)?

פורסם

בברירת מחדל האקסבוקס מגיע ללא DD 5.1 אלה רק עם STEREO LEFT AND RIGHT AND VIDEO OUT אבל יש מתאמים שאתה קונה בנפרד ואז זה מוסיף DIGITAL OUT 5.1 בין אם זה אופטי או COAX כנ"ל לגבי ה VIDEO יש מתאם ל SCART 21PIN ו גם ל S-VIDEO אפ אין לך טלוויזיה HDTV אתה לא צריך מתאם לווידאו אבל ה 5.1 בהחלט דבר מדהים כשהמשחק אכן תומך בו.

פורסם
  • מחבר

יש לי גם מערכת קולנוע ממש רצינית עם רסיבר ו5.1 רמקולים וגם טלוויזיה HDTV LCD 37 עם כל החיבורים הכי מתקדמים

אבל אני לא מבין דבר אחד ... אם הבוקס לא בא מוכן ל5.1 וHDTV אז איך אפשר לשנות את זה בגלל כמה חיבורים

כאילו הכרטיס קול והכרטיס מסך לא תומכים בזה אז מה יעזור להוסיף חיבורים?

פורסם

לא הבנת

האקס בוקס תומך, פשוט יש לו קונקטור מיוחד שמוסיף את ה5.1 (אופטי בלבד ממה שראיתי) ואת יציאת הקומפוננט

פורסם
  • מחבר

הבנתי

מוזר שהבוקס תומך בזה אבל לא מגיע ישר עם האפשרות הזו

טוב נו מיקרוסופט מה כבר אפשר לצפות

אז איפה אני מוצא את החיבור הזה ובמה זה כרוך?

כאילו זה מתחבר בקלות או שצריך להתחיל לפתוח את הבוקס וכמה זה עולה ואיפה אני קונה את זה?

נ.ב.

תודה על התגובות.

פורסם

הוא עולה 20 דולר (עכשיו הבנת למה הוא בא בנפרד?) ואפשר למצוא אותו בכל חנות שמוכרת אקסבוקס

הוא פשוט בא במקום החיבור הרגיל זה שניה אחת לחליף בניהם

פורסם

יש גם COAX למרות שאני מעדיף אופטי כי יש לי רק COAX אחד במגבר והוא כבר בשימוש.

הבעיה שקבל אופטי יחסית ארוך שזה מטר או שניים יקר מאוד.

פורסם

בקונקטור שלי יש רק אופטי, כנראה שיש גרסאת קואקס גם

בכל מקרה חשוב לבדוק לפני שקונים אם אתה צריך אחד מהם ספציפית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים