פורסם 2005 באפריל 1620 שנים שלום אני רוצה לקנות בוקסעכשיו רציתי לדעת כמה דברים..1.מה עדיף מאמריקה או אירופה?2.האם זה משנה מאיפה הבוקס ברגע שיש צ'יפ?3.איזה צ'יפ הכי טוב היום?מתרת הבוקס זה לא רק לשחק במשחקים של הבוקס (גם אבל לא רק) אלה גם להפוך אותו לDVDIVX ולאמולטור לקונסולות ישנות (N64 , SNES)אז מה אני צריך בשביל שאני יוכל לעשות את זהכל מי שיכול לעזור בבקשה לפנות אלי לאיסיקיו 991111 או להגיב פהתודה מראש על התשובות
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים קניהQמכירה אסורים בפורום לכן תערוך את החלק הזהולשאלות שלך- לא ממש משנה מאיפה אתה מביא אותו, רק תדע ששיטת השידור שונה (לא ממש משנה בגלל שכמעט כל הטלוזיות בארץ תומכות בהל)ברגע שיש לך צ'יפ זה פותח הכל וממש אין בעיה אין ממש צ'יפ הכי טוב, תקנה את הכי זול רוב הצ'יפים הם מעל ומעבר למה שתצטרך
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים עדיף מאירופה כי אז אתה מקבל שנאי ש 220 מובנה ולא 110 ואז תצתרך לקנות שנאי מ220 ל 110 בארץ שאחד טוב עולה בסביבות ה 80 שקל.עוד דבר שעדיף בגירסא האירופאית זה שהיא PAL ולא NTSCאבל אם יש לך טלוויזיה שתומכת בשניהם אז זה לא משנה.לדבי הצ'יפ לצרכים שלך הייתי לוקח אחד פשוט אם אתה לא מתכוון להרכיב אותו בעצמך אלה להביא למישהו מקצועי אז הייתי ממליץ על EXECUTER אבל הוא דיי יקר או מהרגילים זה ALLADIN ו DUOXההבדלים בין הצ'יפים זה לרוב גודל הביוס וכמות הביוסים שזה מאפשר לך לצרוב יותר מידע לתוכם.אפשר גם לקנות צ'יפ שהוא ללא הלחמה ולעשות את המוד בעצמך.ואפשר לעשות SOFTMOD שזה בעצם בלי צ'יפ בכלל אלה צריבת הביוס מחדש המובנה כבר בתוך האקסבוקס לאחד פרוץ (שזה אגב חוקי לגמרי רק מה כמו כל מוד אחר זה מבטל אחריות).אחרי שיש לך כבר מוד והקונסולה קוראת צרובים אתה יכול להרכיב כונן קשיח ועליו מערכת הפעלה EVOLUTION X ואז את כל התוכנות בעצם שאתה צריך שזה נגן המדיה והאימולטור .ניתן להתקין הרבה דברים אחרים על הקונסולה כגון LINUX ואפילו ווינדוס (כמובן גרסאות מיוחדות).אם כל מה שאמרתי לך זה נשמע ג'בריש אז אני ממליץ לך לשלם את הסכום על הצ'יפ וההתקנה ואז כבר יתקינו לך את הכונן הקשיח שתביא וגם את התוכנות זה יקל מאוד עליך.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר לאחראי הפורום: אני לא עושה פה שום מסחרה רק שאלתי ובמיוחד ביקשתי שאם מישהו מוכר אז שיפנו לאיסיקי בשביל שזה לא יהפוך לדיון מכירות.ותודה על התשובות ואני ישמח לשמועה עוד דעות או הצעות..נ.ב.אם זה עדיין בעיה אז תגיד לי ואני ישנה את ההודעה
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אני רק אתקן אותך, החל מגירסא 1.6 אי אפשר לעשות סופטמוד יותראתה בטוח ב100% כי נראה לי שכן אפשר פשוט לא עם המשחק 007 אלה רק עם MECHASSAULT ועוד איזה משחק אבל מבחינה חומרתית לא נראה לי שהם עשו משהו שמונע את הSOFT MOD. חות מזה יש כבר SOLDERLESS CHIP גם ל 1.6 .
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים ב1.6 הם שינו את הביוס הראשי של האקסבוקס להיות read-only ככה שאי אפשר לכתוב אליו ובכך לשנות אותו לפרוץכל השאר עדיין עובדלפותח הת'רד: עדיין הודעות כאלה אסורות, אתה יכול להוסיף מודעה לטרייד זון
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר עוד שאלהאיזה יציאות וידיו ואודיו יש לבוקס?כאילו יש 5.1? או יציאת וידיו מתקדמת למסכים חדשים (LCD)?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים בברירת מחדל האקסבוקס מגיע ללא DD 5.1 אלה רק עם STEREO LEFT AND RIGHT AND VIDEO OUT אבל יש מתאמים שאתה קונה בנפרד ואז זה מוסיף DIGITAL OUT 5.1 בין אם זה אופטי או COAX כנ"ל לגבי ה VIDEO יש מתאם ל SCART 21PIN ו גם ל S-VIDEO אפ אין לך טלוויזיה HDTV אתה לא צריך מתאם לווידאו אבל ה 5.1 בהחלט דבר מדהים כשהמשחק אכן תומך בו.
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר יש לי גם מערכת קולנוע ממש רצינית עם רסיבר ו5.1 רמקולים וגם טלוויזיה HDTV LCD 37 עם כל החיבורים הכי מתקדמיםאבל אני לא מבין דבר אחד ... אם הבוקס לא בא מוכן ל5.1 וHDTV אז איך אפשר לשנות את זה בגלל כמה חיבוריםכאילו הכרטיס קול והכרטיס מסך לא תומכים בזה אז מה יעזור להוסיף חיבורים?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים לא הבנת האקס בוקס תומך, פשוט יש לו קונקטור מיוחד שמוסיף את ה5.1 (אופטי בלבד ממה שראיתי) ואת יציאת הקומפוננט
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר הבנתימוזר שהבוקס תומך בזה אבל לא מגיע ישר עם האפשרות הזוטוב נו מיקרוסופט מה כבר אפשר לצפותאז איפה אני מוצא את החיבור הזה ובמה זה כרוך?כאילו זה מתחבר בקלות או שצריך להתחיל לפתוח את הבוקס וכמה זה עולה ואיפה אני קונה את זה?נ.ב.תודה על התגובות.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים הוא עולה 20 דולר (עכשיו הבנת למה הוא בא בנפרד?) ואפשר למצוא אותו בכל חנות שמוכרת אקסבוקסהוא פשוט בא במקום החיבור הרגיל זה שניה אחת לחליף בניהם
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים יש גם COAX למרות שאני מעדיף אופטי כי יש לי רק COAX אחד במגבר והוא כבר בשימוש.הבעיה שקבל אופטי יחסית ארוך שזה מטר או שניים יקר מאוד.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים בקונקטור שלי יש רק אופטי, כנראה שיש גרסאת קואקס גםבכל מקרה חשוב לבדוק לפני שקונים אם אתה צריך אחד מהם ספציפית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.