עבור לתוכן

עזרה בENEMY TERRITORY

Featured Replies

פורסם

עזרה בבקשה במשחק ENEMY TERRITORY...כל פעם שאני נכנס לאיזה SERVER זה מתחיל להוריד לי מפות שנה...וגם עושה DISSCONNECTED או שלא נכנס לפעמים בכלל...צריך להוריד את המשחק המלא וגם עוד קובץ של מפות או משהו? עזרה בבקשה דחוף!

פורסם

תנסה להתקין לו פאטץ' .. מה שכן זה יודעו במישחק הזה שלוקח לו הרבה זמן להוריד מפות...

פורסם
  • מחבר

אני באתר הרשמי שלו הורדתי את הקובץ המלא של המשחק היה כתוב שם VERSION 2.55 נדמה לי...משהו כזה..ו5 PACK של מפות..

זה כל מה שצריך???

פורסם

אחרי שהורדת את הקובץ תפתח אותו לתוך התקיה etmain

(אצלי זה ככה-C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\etmain)

פורסם
  • מחבר

אחרי שהורדת את הקובץ תפתח אותו לתוך התקיה etmain

(אצלי זה ככה-C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\etmain)

תסתכל הודעה מעליך..זה מה שהורדתי את המשחק המלא היה שם כתוב VERSION 2.55 ו 5 PACK של מפות..צריך רק את זה וזהו?

וזה נכנס לכל SERVER בלי בעיה של הורדת מפות בהתחלה??

פורסם

תבדוק ותגיד לנו...

פורסם
  • מחבר

תבדוק ותגיד לנו...

עדיין לא ירד ..אני מוריד עכשיו..זה ירד עוד מלא זמן..

פורסם

להוריד מפות משרתים לוקח יותר מדי זמן... פשוט תלך לאתר הבית של השרת (לרובם יש כאלו), תראה איזה מפות יש להם ב CYCLE, תחפש אותם בגוגל ותוריד משם..

פורסם
  • מחבר

אוקיי עזרה..הורדתי את המשחק וגם 5 PAKS שהיו באתר הרשמי..התקנתי הכול..הורדתי התקנתי גם PATCH..ואחר כך בכל מקרה התחיל להוריד לי באיזה SERVER עוד מפות..הורדתי 5 PAKS למה זה ממשיך להוריד במשחק?? בבקשה למי שיש את המישחק..וזה לא מוריד לו כבר מפות במשחק..יכול להגיד לי איזה מפות ו ומאיפה הוא הוריד.?? :'(

פורסם

אני מניח שאתה רוצה לשחק על שרתים ישראלים בהם ב PING נמוך.. מרבית השרתים כששחקתי לפני מספר חודשים היו של GAMER.CO.IL, אני ממליץ שתשאל שם:

http://gamer.co.il/gamer2/php/topicslist.php?ForumID=29

פורסם
  • מחבר

אני הורדתי כבר את המפות האלה ובכל זאת זה ממשיך להוריד כשאתה מתחיל לשחק עוד מפות...עזרה.. :'(

פורסם

מה לא ברור בלבקש עזרה בפורומים של מתחזקי השרתים ?!?!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים