עבור לתוכן

Failed memory test, sli-dr 8MB WRITE

Featured Replies

פורסם

Hey guys, something's wrong here.. i'm able to run my memory at 260FSB with 3.3V, its 2+ hours stable on memtest86+..problem is that when i run pcmark04, it fails on memory test on test called Write 8mb. i'm getting blue screen and reboot. tried 3.4V, blue screen without reboot..3.5V error msg and stuck. (didnt try higher).

is it pcmark04 isssue ? mother board issue? what can it be..then i tried putting the mem back to 200, default timings, default voltage..default EVERYTHING (no OC at all) and still same blue screen on 8MB write test...the machine is 100% 3+ hours prime95 stable. strange!

אנשים מצטער שההודעה באנגלית..פשוט כתבתי את הטרד הזה באקסטרים סיסטמס ואף אחד לא ידע לענות לי בנתיים..אולי אתם תצליחו?

תודה!

פורסם

לפי דעתי הלך לך הזיכרון ...

פורסם

בסוף קיררת את הזכרון או המוספטים?

פורסם
  • מחבר

קיררתי..הם לא מתחממים עכשיו:)

איך הלך הזכרון אם אני יציב בPRIME ובממטסט?

פורסם

שים יד על הזכרון, תראה כמה הוא חם, גם עכשיו

פורסם

מריח כמו באג בתוכנה, תנסה להריץ בדיקת זכרון אחרת של סנדרה למשל, ולהריץ MEMTEST גם לא יזיק.

פורסם
  • מחבר

הזכרון לא מתחמם יותר מידי..הPWMIC מתחמם יותר אבל עדיין לא קריטי..יש לי מאווררים עליהם.

הרצתי עכשיו שעה S&M על הזכרון..הכל תקין לגמרי. וגם PRIME, SANDRA וMEMTEST86 הכל 100%.

רק PCMARK04 בבדיקה של ה8MB WRITE מפיל הכל. שלחתי מייל למושקין אולי זה משהו ידוע.

פורסם

הבעיה היא כנראה ב PCMARK. לא נתקלתי ולא שמעתי במקרה ש Memtest עבר, ובפועל היתה בעיה בזכרון.

פורסם

הבעיה היא כנראה ב PCMARK. לא נתקלתי ולא שמעתי במקרה ש Memtest עבר, ובפועל היתה בעיה בזכרון.

מחזק - גם לי נראה אותו דבר..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, זה מוזר. על פניו זאת נראת בעיה של PCMARK04, אך FUTUREMARK לא מכירים את ה"באג" הזה.

יש דרך כלשהי לבדוק את הבדיקת הזאת בדרך אחרת? (8MB Write)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים