פורסם 2002 ביולי 1123 שנים וולקנו חדש מTT נראה די מבטיח........במיוחד המאורר שעליו.. 75cfm ב48db זה די טובוגם בסיס נחושתגם חיישן ששולט במאורר וגם שליטה עצמיתהסינק די יפה וקוראים לו volcano 9 (דילגו כנראה על ה8......) מה דעתכם? אני אישית מחכה לבנצ'ים שלו המתוק הזהלמרות שאני חובב Tharmelright/Alpha הסינק הזה נראה טוב למדילעמוד הבית של המוצר
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים זה לא הכי טוב..המאוור בסדר. יופי וביצועים לחוד..כמו שאמרת, נחכה לבנצ'מרקים. נ.ב- אתה לא חובב סוייפטק?
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים למה? מהמובילים בשוק.. שולטים בזירת ההיטסיניקם לפנטיום 4, המחירים הפכו להגיוניים, והMCX462 לא רחוק בAX7
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים אני בטוח שהולכים לתת לו תג מחיר גבוה מאוד בגלל כל הפיצ'רים שכלולים בו, אנטי_וירוס נתן לי לינק ב-ICQ אבל לא היה לי כוח להכנס, אני לא חושב שיהיה אפשר להשוות את הביצועים שלו ל-AX7+80CM Delta.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר אל תהיה בטוח......הם מתבססים על אותו הרעיוןבסיס נחושת+ סינק מאלומניום עם מאורר חזקהשאלה זה האם באמת יהיו לו ביצועים.......נצטרך לחכות ולראות לא?
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר 75 ב48אבל למה להתווכח על זוטות? ;Dד"א לדעתי זה שוב נתון שיקרי שלהםהם עשו זאת גם עם הdragon orb 3 שלהםהם לקחו מאורר חזק וטענו שהוא שקט ביחס לדלתא (8dba פחות אם אני לא טועה) ובסוף כמות הרעש הייתה זהה...........
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים זה בסדר יש לי כבר תמונות של ה-10... זה תקופה די ארוכה.שום דבר לא מלהיב במיוחד עוד.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים וולקנו חדש מTT נראה די מבטיח........במיוחד המאורר שעליו.. 75cfm ב48db זה די טובוגם בסיס נחושתגם חיישן ששולט במאורר וגם שליטה עצמיתהסינק די יפה וקוראים לו volcano 9 (דילגו כנראה על ה8......) מה דעתכם? אני אישית מחכה לבנצ'ים שלו המתוק הזהלמרות שאני חובב Tharmelright/Alpha הסינק הזה נראה טוב למדילעמוד הבית של המוצרזה סתם עוד גימיק של TT, הם תמיד מנסים להגיע לשוק הגבוהה של המשתמשים הכבדים עם איזה גימיק אבל בסוף מגיעים לשוק הבינוני-מינוס עם מאוררים שהם נחמדים מאוד בתור מאוררים בשביל מקומות שבהם לא מקבלים מאוררים עם מעבדי OEM...
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים ביקשתם.. קיבלתם. K8! פתרונות קירור מוכנים כבר להאמר החדש של AMD המארזים החדשים ! מכוערים תחת... כבלים עגולים והארדקנו 6,7 חדשים. גם כן כיעור בשיא התגלמותו. שימו לב לערכה השמאלית לקירור זכרונות ראשיים, מנחושת. הוולקנו 10. לדעתי היחידי שאולי ייתן בשורה מיוחדת. למה? נכון שיש כבר קולרים מנחושת מלאה.. אבל עיצוב הפינים שלו מושלם. לא עוד שורות ארוכות המולחמות למשטח נחושת. אלא פינים בלעדיים כל אחד בפני עצמו אשר נותנים הרבה יותר שטח פנים והם כולם מהווים יחידה אחת עם הבסיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.