פורסם 2005 באפריל 1520 שנים כה כמו שTaZoK* אמר אם נוף כזה מהבית זה פשע אז רצתי לתת לכם להיתבונן בכמה תמנות אופק ונוף (שאני יותר אוהב לצלם) דרך אגב הכול צולם החלונות ביתי .... מצטער זה הרבה תמונות .... שימו לב איך תפסתי גולש רוח מצטער על חוט הזה שעובר שם בעמצא לא באשמתי
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר אתה גר במכמורת?זה בישראל חחחחח סתם סתם אני גר באשדוד עיר הפשע והרשעאיך התמונות
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים תמונת השקיעה הראשונה טובה וחדה, וזה עובד אחלה, השאר סתמיות או פשוט רעות מבחינת חדות ותאורה או פוקוס (ברור שצילמת דברים רחוקים בטירוף).
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר תודה על התגובותKOM אתה יודע שזה יותר מ3 קילומטר אויריקיצר ..... היום אני נוסע לדודה שלי ואני יראה יצלם שם בטוח הרבה תמונות מאקרו טובותאם אני רוצה לצל נוף בניסעה אני יצרך לעבוד עם מצמם F2 ?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים תודה על התגובותKOM אתה יודע שזה יותר מ3 קילומטר אויריקיצר ..... היום אני נוסע לדודה שלי ואני יראה יצלם שם בטוח הרבה תמונות מאקרו טובותאם אני רוצה לצל נוף בניסעה אני יצרך לעבוד עם מצמם F2 ?יותר חשוב לשמור על מהירות תריס גבוהה.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים 3 קילומטר אוירי ? אז לא מצלמים... בטח ובטח שלא בזום זיגיטאלי ובטח שלא במצלמת 3Mp...מחכים לראות את התמונות הקרובות...
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר 1. זה 4.1 MP 2. אני מצלם בשביל הכיף 3. בשביל מה הזום הדייטאלי קיים ? 4. אני מצלם תים בשביל לירות אים הוא סוער כדי ללכת ליגלוש
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים 1. זה 4.1 MP 2. אני מצלם בשביל הכיף 3. בשביל מה הזום הדייטאלי קיים ? 4. אני מצלם תים בשביל לירות אים הוא סוער כדי ללכת ליגלוש 1. עדיין הזום הדיגיטאלי יראה רע.2. הממ.. טוב...3. לדעתי ? בשביל הגימיק ולא יותר...4. אז למה אתה מפרסם אותן כאן ? התמונה של השקיעה כמו שאמרתי טובה והייתה יכולה להתפרסם לבד, קצת משחקים עם האופק והסידור שלו בתמונה וזה יראה אחלה...
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים כה כמו שTaZoK* אמר אם נוף כזה מהבית זה פשע אז רצתי לתת לכם להיתבונן בכמה תמנות אופק ונוף (שאני יותר אוהב לצלם) דרך אגב הכול צולם החלונות ביתי .... מצטער זה הרבה תמונות .... שימו לב איך תפסתי גולש רוח מצטער על חוט הזה שעובר שם בעמצא לא באשמתי אלוהים ישמור, כמה אנטנות יש לך ליד הבית... ??? מה זה כל האנטנות האלו ?! ניראה מפחיד. :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.