פורסם 2002 ביולי 1123 שנים כרגע ראיתי שתבל מתחילה לשווק אינטרנט מהיר ! סוף סוף : הידיעה: http://www.cables.org.il והכתבה: http://www.ice.co.il/article.asp?catId=4&pgId=31964 עכשיו, הבנתי שב ADSL כשנותנים מודם חינם הוא USB. האם גם המודם של הכבלים שמקבלים בחינם (המבצע של 012) הוא מודם USB ??? אם כן, אפשר לבקש אחר? בתודה, sgsg :smoke:
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים jjd: :dance: :bigok: :remybussi: :smilyDJ: :dazzler1: :nutty: :clown: :evilking: :biggthumpup: :jester: :bigglasses: :spin3: :blah: :ylsuper: :auto: ישששששששששששששש אתם לא יודעים עד כמה אני שמח (בבקשה אל תצנזרו את כל הסמייליים שלי...) ונעבור לשאלה החשובה איזה ספקית לקחת, ואיזה מודם ? (אני לא רוצה usb !!)
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים במחשב שלי (אפשר לראות מפרט) יש USB2. אין עליו עומס של התקנים שפועלים בו זמנית והמודם מחובר לפורט פנוי. אין שום בעיות. זה אפילו לא מדגדג למעבד כשגולשים באינטרנט. ניסיתי גם עם כרטיס רשת. לא היה הבדל.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים כרגע אין לך הבדל GIL, אבל חכה כשהמחשב קצת יתיישן..אם יש בחירה לכו על כרטיס רשת.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר דברתי היום עם 012 והם אמרו שתבל עדיין לא פירסמה מחירים. אבל מבחינתם, כספק גישה, המחירים הם רגילים - מבצע חצי שנה 74 ש"ח ואז 145. באמצע שבוע הבא תבל אמורה להכריז רשמית על האינטרנט וגם לפרסם את המחירים. :smoke:
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים "זבל דיגיטל" - אל תצפו ליותר מדי.LOL, פשוט מת על החברה הכושלת ודלת התכנים הזאת.
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים כרגע אין לך הבדל GIL, אבל חכה כשהמחשב קצת יתיישן..אם יש בחירה לכו על כרטיס רשת.מה הקשר ? . חוצמזה מעבד שרץ כמעט ב-3 ג'יגה הרץ לא יתיישן כל כך מהר ;D (בטח לא בצורה כזאת שיהיו בעיות בגלל שמחובר לו מודם USB).
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים כיום אין מודמים של מוטורולהזה מודם קבוע שיש לו גם יציאת USBוגם יציאת רשתאני ממליץ לעבוד עם היציאת רשת היא אמינה יותר מאשר יציאת USB
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אחרי בירור שלי באיזור מגורי(ליד חיפה) הספק הכי טוב הוא בזק בנלאומי מפחינת רוחב פסומבחינת מחיר קיבלתי כמה התבות בגלל שהייתי מנוי אצלם דרך מודם רגיל
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אני מנוי כבר 3 שנים בNETVISION משלם 80 ש''ח לחודש לגלישה בלי הגבלה ב56K הם יתנו לי הנחה.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אין לי מושג תנסהודבר שני אני יודע שבאיזור שלי הם על הפנים מבחינת רוחב פס...............ויחד עם אקס פי הם לא עובדים 100 אחוז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.