עבור לתוכן

GeForce 66000 אכזבה

Featured Replies

פורסם

ראיתי שיש לך לידטק..

החלפת קירור בקרה?

עם הקירור של ליטק לא צריך להחליף אותו

אפשר לעשות עם הקירור של ליטק חתיכה OC לכרטיס מסך

• תגובות 99
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא החלפתי קירור, המארז הוא המארז הכל כך מוכר של HEC מה שכן לקחתי 2 מאווררי 80ממ לחזק את המאוורר 120 שהגיע עם המארז, שניהם בחלק התחתון של המארז אחד נושף על הקירור הפאסיבי של לוח האם כי למרבה האירוניה הוא הדבר החם ביותר במארז והשני יונק אוויר מעל כרטיס המסך לכיוון מעלה.

כמובן שהבדיקה עברה ללא ARTIFACT, המעבד ללא OC (כי הזכרונות לא מאפשרים).

לגבי ההיטסינק של הצ'יפסט בגיגהבייט, פשוט תוסיף מאוורר של 40X40 עם שני ברגים והנה קרור מושלם (אני מרכיב אותו על לוחות אלו שאני שם במערכות, רק תחפש מאורר נחמד ולא משהו זול מדי שיחזיר את נשמתו לבורא תוך חודשיים). אגב גם מאורר ה120ממ במארז של HEC (מאורר קדמי עם פילטר אבק) לא ממש הועיל בכדי לקרר את הצלעות של הצ'יפסט....

פורסם
  • מחבר

לא יודע אצלי הזכרונות בכרטיס מסך כנראה ממש ממש מתחממים כי אם אני עושה להם OC אפילו קצת הוא נתקע לי ישר...

עם המעבד אפשר לשחק הרבה,

ומה זה ARTIFACT ?

פורסם

ארטיפקטים אלה הפרעות שאתה רואה על המסך בזמן הרצת 3DMARK לדוגמה.

אתה תראה בלי קשר לגרפיקה כל מני צורות מוזרות כמו משולשים מרובעים וכו' וזה סימן להפסיק עם ה-OC למעבד או לזכרון (מה שגורם לארטיפקטים).

בהתחלה יהיו רק מעט מאוד ארטיפקטים ויהיה לך קשה להבחין בהם אך אם תמשיך ב-OC הם יתגברו ואתה כבר תראה אותם 100%.

פורסם
  • מחבר

גם אם האובר קלוק בצורה עדינה??

פורסם

תלוי בקירור.

בOC תדאג טוב מאוד שיש לך איורור טוב במארז, זה יוריד את הסיכוי שרכיבים יפגעו כתוצאה מחום (וגם את הסיכוי לארטיפקטים) וגם יתן לך עוד כמה MHZ.

פורסם

זה 6600 !

כבר 10 עמודים ואף אחד לא אומר כלום :nono:

פורסם

כל הת'רד, זה פונה בכלל בתורה אכיפה למטרתו.

פורסם

זה 6600 !

כבר 10 עמודים ואף אחד לא אומר כלום  :nono:

אמרו...אני קראתי הכל ופשוט בתחרפנתי...הגבתי בעמוד 8 וקצת לפני כבר הגיבו לגבי העובדה שזה 6600..

זה ת'רד שרוט ומטופש

פורסם

אני רוצה להזכיר לכם אנשים שאתם כל השבכים לכרטיס זול וחזק ביותר קיבל ה6600GT ולא ה6600.. :kopfpatsch:

וד"א יכול להיות שהכרטיס פגום כמו שאמרו בהתחלה.. ממש לא בא לי לקרוא 10 עמודים שאומרים לך מה לעשות.. פשוט תתקשר ליצרן ושיחליפו לך..

למה לא הוספת 300 שקל ולקחת איזה 6600GT נחמד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים