פורסם 2005 באפריל 1520 שנים HewbinK תרגע כבר עם הקטע הזה של החלפת הכרטיס מה אתה לחוץ?הבן-אדם אפילו לא יודע שהוא אמור לחבר לכרטיס מולקס ואתה אומר לו לרוץ להחליף?מולקס זה הכבלים הצבעוניים שיוצאים מהספק ואתה צריך לחבר אחד מהם לכרטיס מסך אם אתה רוצה שהוא יעבוד נורמלי.תבדוק אם מחובר לך אליו אחד ואם לא אז תחבר (כשהמחשב מכובה כמובן :\)סתם שאלה לבור שכמוני, בכרטיסים האלה תמיד יש, חיבור כוח חיצוני
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים HewbinK תרגע כבר עם הקטע הזה של החלפת הכרטיס מה אתה לחוץ? הבן-אדם אפילו לא יודע שהוא אמור לחבר לכרטיס מולקס ואתה אומר לו לרוץ להחליף? מולקס זה הכבלים הצבעוניים שיוצאים מהספק ואתה צריך לחבר אחד מהם לכרטיס מסך אם אתה רוצה שהוא יעבוד נורמלי. תבדוק אם מחובר לך אליו אחד ואם לא אז תחבר (כשהמחשב מכובה כמובן :\) סוף סוף.....צדיק בסדום.. ד"א מה היה קורה אם היה מכניס את המולקס כשהכרטיס לא מכובה? :-\ עריכה: לזה שמעליי התשובה היא כן הם צריכים מקור כוח חיצוני מרוב שהם כרטיסים חזקים ביותר שנותנים מהירות אז הם צריכים מקור אנרגיה נוסף חוץ מהAGP
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים כן,חלק מהדגמים של 6600 מופצים כפגומים.ב 6600GT אין כמעט דגמים פגומים,כי nVIDIA התגברה על הבעיה.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים כן,חלק מהדגמים של 6600 מופצים כפגומים.ב 6600GT אין כמעט דגמים פגומים,כי nVIDIA התגברה על הבעיה.איזה שטויות
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר דבר ראשון כולם להרגעאולי שכחתי לציין שזה PCI-E ואני לא רואה שום חיבור מולקס על הכרטיס , ד"א אני יודע מה זה מולקס זה בסדר !!!ככה הכרטיס נראה:http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5688אני לא רואה שום חיבור.. ואתם??
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים אם ציינת שהרצת על הגדרות רגילות אז באמת יש לך כנראה בעיה עם הכרטיס.ניסית לעדכן לדרייברים אחרונים וכו'?
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר זה מה שאני הולך לנסות עכשיו..ואם לא עוזרמה עושים?אתם בטוחים שהכרטיס לא תקין?נראה לי הזוי...
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים אם ציינת שהרצת על הגדרות רגילות אז באמת יש לך כנראה בעיה עם הכרטיס. אממ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.