עבור לתוכן

מחפש כ.מסך נורמאלי AGP עד 1,000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

חברה אמינה ראה :LEADTEK,XFX,PINE,GIGABYTE,GAINWARD.

• תגובות 33
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בעצם אפשר גם ללכת על R9800P יש שנייה ב 800 שקל..יש הרבה בטרייד זון לא תרגיש בהבדל במישחקים וזה גם יפתור לך הרבה בעיות.

פורסם
  • מחבר

בעצם אפשר גם ללכת על R9800P יש שנייה ב 800 שקל..יש הרבה בטרייד זון לא תרגיש בהבדל במישחקים וזה גם יפתור לך הרבה בעיות.

איזו בעיות?

פורסם

איזו בעיות?

אין בעיות, יש פה כמה אנשים בפורום שהחליטו שלכרטיסים מסדרה 66XX של NVIDIA יש בעיות

ומנסים לשכנע אנשים שעדיף 9800 פרו, אל תתייחס

פורסם

לך על הXFX בKSP.

הוא מגיע עם זכרונות במהירות של 1GHz בזמן שכל שאר ה6600GT@AGP מגיעים שם זכרונות של 900mhz, הוא גם זול.

פורסם

ניסית לחשוב למה הוא זול?

פורסם

ניסית לחשוב למה הוא זול?

כי הוא בא עם פחות אחריות משאר החנויות

ומכיוון שהמחיר הוא למזומן

פורסם

לפי דעתי ג'יגהבייט הם מהפחות טובות בעיקר בגלל הקירור הפאסיבי שמפגין ביצועים חלשים במיוחד, במיוחד באקלים משוגע כמו שלנו :P

בעקרון החברות המומלצות הם: GAINWARD, LEADTEK, ALBATRON, POV, ASUS ויש עוד....

אהמ... אתה מודע לכך שדגם הכניסה של Gigabyte אשר מבוסס 6600GT כן מתהדר בקירור אקטיבי?

Image_00.jpg

חוץ מזה, כפי שכבר אמרתי בעבר, סביב נושא הקירור יש ה-מ-ו-ן hype עצבני ולא מוצדק. כך שגם קירור פאסיבי will do, למרות הנטייה הטבעית לקירור אקטיבי.

פורסם

אין בעיות, יש פה כמה אנשים בפורום שהחליטו שלכרטיסים מסדרה 66XX של NVIDIA יש בעיות

ומנסים לשכנע אנשים שעדיף 9800 פרו, אל תתייחס

קנה רק NVIDIA!!!! אין להם בעיות!! בחיים אל תקנה ATI!! לכל מי שיש בעיות בכרטיסים של NVIDIA הוא נכה!!! :lol:

--

נחזור לנושא אני מציע לך לקנות 6600GT כמובן אך עם הכיס לא מאפשר להוסיף עוד 100-150 שקל עדיף ללכת על R9800P במחירים מצחיקים בטרייד זון

פורסם

קנה רק NVIDIA!!!! אין להם בעיות!! בחיים אל תקנה ATI!! לכל מי שיש בעיות בכרטיסים של NVIDIA הוא נכה!!! :lol:

--

נחזור לנושא אני מציע לך לקנות 6600GT כמובן אך עם הכיס לא מאפשר להוסיף עוד 100-150 שקל עדיף ללכת על R9800P במחירים מצחיקים בטרייד זון

חח 66xx בכאילו יש 6650 או משהו כזה יש רק 6600 חחח וכמובן ה-gt

פורסם

חח 66xx בכאילו יש 6650 או משהו כזה יש רק 6600 חחח וכמובן ה-gt

חח לא אמרתי את זה זה המושלם שמעלי אמר.

פורסם

אתם טועים בגדול... יש כרטיס שניקרא 6610 XL

אז מי שאמר שיש כרטיס מהסידרה 66XX צדק.. קצת גוגל תמיד יכולך לעזור.. ודרך אגב אפשר לראות אותו ב רשימת כרטיסים של ה ORB

לעוד מידע אשר להיכנס פה..

http://tech.tfol.com/techs/block/html/2004110400527.html

פורסם

אהמ... אתה מודע לכך שדגם הכניסה של Gigabyte אשר מבוסס 6600GT כן מתהדר בקירור אקטיבי?

Image_00.jpg

חוץ מזה, כפי שכבר אמרתי בעבר, סביב נושא הקירור יש ה-מ-ו-ן hype עצבני ולא מוצדק. כך שגם קירור פאסיבי will do, למרות הנטייה הטבעית לקירור אקטיבי.

לידעתך אני דברתי על הדגם הזה....

ובקשר ליעילותו של הקירור הפאסיבי, אתה מוזמן לשאול את אלה שיש להם את הג'יגהבייט עם הקירור הפאסיבי, שאחרי זה באים ופותחים ת'ארדים ומתלוננים שהם יכולים להכין חביתה על הכרטיס.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

לידעתך אני דברתי על הדגם הזה....

ובקשר ליעילותו של הקירור הפאסיבי, אתה מוזמן לשאול את אלה שיש להם את הג'יגהבייט עם הקירור הפאסיבי, שאחרי זה באים ופותחים ת'ארדים ומתלוננים שהם יכולים להכין חביתה על הכרטיס.

א. אני מודע שדיברת על הכרטיס הזה, העניין הוא שההודעה שלך גרמה לכל קורא תמים לחשוב שאין להתקרב לג'יגהבייט מאחר והכרטיסים שלהם באים אך ורק עם קירור פאסיבי, מה שכמובן לא נכון.

ב. אם הקירור הפאסיבי לא היה מחזיק, ג'יגהבייט לא היו יוצאים עם כזה דבר לשוק. זה שאפשר להכין חביתה על הכרטיס לא אומר שאי אפשר להשתמש בו, mind you.

פורסם

אנשים הוא ביקש AGP!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים