עבור לתוכן

סיום המשחק דום 3

Featured Replies

פורסם

הסוף זה כשהמפלצת הענקית הורגת אותך??

פורסם

הסוף זה שאתה הופך את המדען המשוגע לציפור מפגרת שעפה לגיהנום או משהו כזה.

פשוט בחיים לא שיחקתי במשחק כ"כ מפגר :s07:

פורסם

אתה.. רציני? *sigh*

פורסם

מזל שהפסקתי עוד בחצי הראשון, לשבתי שיהיה סוף מפגר אבל לא דימינתי שזה יהיה כל כך גרוע...

פורסם

משחק כלכך ארוך...

שיחקתי בו לפני חצי שנה בערך, התיאשתי בDelta Labs 3, אני יודע שזה כבר ממש קרוב לסוף אבל לא היה לי כח יותר...

פורסם
  • מחבר

כן מייאש חבל על הזמן.. עכשיו מחקתי אותו

פורסם

חייבים להודות שהמשחק הזה יותר מדי חוזר על עצמו והוא מתחיל להמאס..

אבל אל תזלזלו בו..

זה משחק ענק!!!

הייתי מביא לו 8.6 באמת משחק טוב

ואיזה גרפיקה טובה...

עלילה לא טובה..

אבל משחק כיפי סה''כ אני לעולם לא אבין למה אתם כל כך שונאים אותו ???

פורסם

משחק כלכך ארוך...

שיחקתי בו לפני חצי שנה בערך, התיאשתי בDelta Labs 3, אני יודע שזה כבר ממש קרוב לסוף אבל לא היה לי כח יותר...

חחחח זה ממש לא קרוב לסוף. אם אני לא טועה זה בערך האמצע אבל אני די בטוח שמשם נשאר עוד הרבה מאוד לעבור...

זה פשוט אחד המשחקים הכי חסרי טקט ומטומטמים ששיחקתי בחיים שלי.

מה לעשות שפשוט אני לא מסוגל לשחק במשחקים סטייל רוץ ותירה כשאין עלילה בגרוש ולמשחק הזה ממש אין עלילה ושלא לדבר על הסוף המטומטם הזה שפשוט ישבתי אחריו עם פה פעור כי פשוט לא האמנתי כמה ID האלה אומללים אם הם הצליחו ליצור כזה משחק תת-רמה.

פורסם

משחק כלכך ארוך...

האמת זה די קרוב לסוף אחרי זה יש את Delta Labs 4 ואז הגהינום ומשם הדרך לא רחוקה לסוף

בתכלס דום 3 הוא משחק בינוני שרק מציג גרפיקה טובה ומשחקיות בינונית

פורסם

לא יודע האמת בדיוק היום דיברתי על זה עם חבר שלי, וזה משחק דיי חסר טעם כזה שהוא ריק מתוכן. חוץ מהגריפיקה שלו, שהיא אומנם טובה

אבל יש טובות ממנה גם, אין שום דבר מיוחד בו. זה לרוץ ולירות סתם, מזכיר מאוד את דום 1 ו-2 ומשחקים כאלה הם קצת לא לעניין.

אני עוד זוכר איך זה היה בהתחלה שהם עשו שהוא יהיה בכוונה יותר כבד ולא ירוץ טוב, ורק ע"י שינויי שורה או שתיים הוא התחיל לרוץ הרבה יותר טוב בלי פגיעה באיכות.

אני עכשיו משחק ב-HL2, בהחלט משחק טוב, ודיי ממכר האמת. אבל המשחק הכי טוב ששיחקתי בו הוא ללא ספק FAR CRY, משחק גאוני מכל הבחינות.

פורסם

חח אני רק בתחילת המשחק ואיך לעזעזל אתה משחק במשחק ב-9550 זה בטח מדרדר באופן חולני או שאתה משחק על הגדרות נמוכות?

פורסם

FAR CRY רק בהתחלה טוב

מאז שיש את המפלצות אז המשחק ניהיה חרא כמו דום 3

סיימתי אותו רק בשביל הכבוד [כי FC היה משחק קשה]

וסתם בשביל לדעת מה קרה בסוף והאמת הסוף היה ממש עלוב ציפיתי להרבה יותר..

אבל בתאכלס משחק טוב

רק ממש איכזב אותי שהרסו אותו כל כך..

אם הוא היה נשאר ככה בלי מפלצות ומקומות חשוכים ומוזרים

הייתי אוהב אותו הרבה יותר ממה שאהבתי את HL2 :xyxthumbs:

פורסם

טוב זה כבר באמת נושא לוויכוח, למרות שגם ב-HL2 לפעמים המפלצות הורסות, אבל הוא הרבה יותר קל מ-FAR CRY, ממש הרבה יותר.

בכל מקרה, לדעתי דום 3 לא משחק טוב במיוחד, נחמד להתנסות בו, אבל לא יותר מזה.

פורסם

מאיפה הסובלנות לשחק בדום 3 עד כדי כך שגמרת אותו

פורסם
  • מחבר

חח אני רק בתחילת המשחק ואיך לעזעזל אתה משחק במשחק ב-9550 זה בטח מדרדר באופן חולני או שאתה משחק על הגדרות נמוכות?

אני משחק על 800*600 עם פילטרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים