עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבדים של INTEL ו AMD!

Featured Replies

פורסם

האם אינטל 3.0 נגיד זה כמו AMD 3000? או איך זה הולך בכלל ?AMD3200 זה כמו אינטל 3.2 ?????תסבירו בקשה !!!??? :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

כן ככה זה הולך רק שה-AMD עדיפים ברוב המקרים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רק רציתי להיות בטוח שזה ככה!!

פורסם

אוקיי תודה רק רציתי להיות בטוח שזה ככה!!

יותר מזה, פנטיום 4 מסדרה 500 לא תומך ב AMD64 והאתלון 64 3000+ כן.

פורסם

זה נכון לגבי Athlon 64 מול Intel 5xx\6xx.

בזמנו הAXP היה חלש במידה נכרת מהאינטל המקביל.

פורסם

הנה זה מתחיל שוב... :screwy:

פורסם

מנהלים מהר! מהר! תנעלו לפני שפורצת שוב מילחמה!!!

פורסם
  • מחבר

יש לי !!!!

3000+ AMD Athlon64

Asus---A8n-Sli Deluxe---Socket 939

4gb ram dual-channel

SLI-2X---G-Force 6800 PCI-E

1000GB dual raid ::) ::)

פורסם

רק שלא תחשוב משהו שלא במקום, המהירות האפקטיבית (aka GHZ) של ה +3000\+3200 היא 1.8 GHZ ו 2.0 GHZ בהתאמה

פורסם
  • מחבר

בקיצור מה עדיף אינטל או AMD .?

פורסם

נו באמת, מה זה השאלה ה... הזו ? יש בערך מיליון דיונים פה בנושא.. פתחת עוד אחד סתם כדאי ללבה את השריפה או כי אתה עצלן ולא יודע לחפש ? בכל מקרה אין מקום לשאלה מפגרת כזו עוד פעם...

AMD 3000 עובד במהירות של 1800MHZ, ה 3000 זה רק שיטת דירוג שנועדה להגיד שהביצועים שלו דומים למעבדים אחרים שעובדים בפועל במהירות 3000MHZ, אך עדיין בהרבה מקרים הוא נותן ביצועים עדיפים (כמו שנאמר ואתה יכול לחפש)..

פורסם

נו באמת, מה זה השאלה ה... הזו ? יש בערך מיליון דיונים פה בנושא.. פתחת עוד אחד סתם כדאי ללבה את השריפה או כי אתה עצלן ולא יודע לחפש ? בכל מקרה אין מקום לשאלה מפגרת כזו עוד פעם...

AMD 3000 עובד במהירות של 1800MHZ, ה 3000 זה רק שיטת דירוג שנועדה להגיד שהביצועים שלו דומים למעבדים אחרים שעובדים בפועל במהירות 3000MHZ, אך עדיין בהרבה מקרים הוא נותן ביצועים עדיפים (כמו שנאמר ואתה יכול לחפש)..

אתה פאנבוי של AMD , אינטל הרבה יותר טובים

סתם סתם IceBreak בצחוק

פורסם

חחח אני מציע כמו שהוצע קודם, מנהלים יקרים נעלו את התר'אד לפני שיש כאן כאסח..

פורסם

בזמנו הAXP היה חלש במידה נכרת מהאינטל המקביל.

אני חושב שה PR של מעבדי ה AXP התייחס למעבדי P4 שעבדו ב FSB של 533MHz (הפנטיום B, להבדיל מה C, שעובד ב 800MHz) - זאת פחות או יותר ההקבלה.

AMD משתלם יותר כרגע, במיוחד ביחס הביצועים למחיר.

אגב, משהו מעניין - ה AXP 2500 עובד ב 1833MHz, וה A64 3000 עובד ב 1800MHz, כלומר הארכיטקטורה של AMD הולכת ומשתפרת - למרות שמהירות השעון של המעבד החדש יותר נמוכה יותר, הוא נותן ביצועים הרבה יותר טובים מאשר מעבד מהדור הקודם שעבד במהירות שעון גבוהה יותר (ומכאן - מהירות זה לא הכל). מכיוון שאינטל גם החליטה "להצניע" את מהירויות השעון של המעבדים שלה (עברו לשיטת ה 5XX, 6XX וכו'), אני לא בטוח כמה ההקבלה של דירוג ה PR של AMD הוא נכון למעבדי הדור הנוכחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים