פורסם 2002 ביולי 1123 שנים מה זה בדיוק סידור חוטים טוב?ברצוני לעגל את הכבלים מהסידי ללוח ומהדיסק הקשיח ללוח כל כמה גידים צריך לחתוך?אל תדברו איתי ATA דברים כאלה כי אני לא יודע למה כל אחד שייך.
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים מה זה בדיוק סידור חוטים טוב?לוקחים את כל החוטים שמפוזרים במארז ועושים מקרמה (או רקמת גובלן למתקדמי).... כאילו דההההההההה!!!
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים מחבר אלב אני לא יודע מה זה ATA וכל זה!ולא רשום בכבל סידי והרד דיסק כל כמה גידים לחתוך.
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים מה אתה בן אדם עם בעיות? (לא שיש לי בעיה עם אנשים כאלה ;D )נתתי לך מדריך ונתתי לך לינק לחיפושכנראה שיש סיבה נכון? תסתכל במדריך ותעשה חיפוש
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים מחבר מה אתה בן אדם עם בעיות? (לא שיש לי בעיה עם אנשים כאלה ;D )נתתי לך מדריך ונתתי לך לינק לחיפושכנראה שיש סיבה נכון? תסתכל במדריך ותעשה חיפושיש לי קצת בעיות במתמטיקה אבל זה לא משנה כאן ;Dעשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שהיה עוזר לי.וקראתי את המדריך כבר 5 פעמים.היה כל כך קשה להגיד כמו שהבחור אמר למעלה שבכוננך הקשיח זה כל זוג?מקווה שאני לא יחתוך את הכבל :-\
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים במדריך יש שתי תמונות תקריב של הגידיםהגידים העבים זה של הפלופי זה ata 33 נדמה לי אותם תפצל ואת הדקים יותר תפצל של שני גידים (כל שני "קווים")מחר אני הולך לפצל אצלי ולעגל
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים מחבר במדריך יש שתי תמונות תקריב של הגידיםהגידים העבים זה של הפלופי זה ata 33 נדמה לי אותם תפצל ואת הדקים יותר תפצל של שני גידים (כל שני "קווים")מחר אני הולך לפצל אצלי ולעגלזה לו של הסידי?
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים במדריך יש שתי תמונות תקריב של הגידיםהגידים העבים זה של הפלופי זה ata 33 נדמה לי אותם תפצל ואת הדקים יותר תפצל של שני גידים (כל שני "קווים")מחר אני הולך לפצל אצלי ולעגלזה לו של הסידי?מה לא ולא לו של הסידי זה שהוא רשם ata33 סידי ופלופי זה אותו גודל / אותם כבלים
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים זה לא משנה כמה גידים תחתוך....................................אתה יכול לחתוך גם כל 3 וכל אחדאני מעדיף כל אחד
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים מחבר לא ידעת שסידי ופלופי זה אותם כבלים אל :AR15: אותי.של הכונך הקשיח לא נראה לי שאני יעשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.