עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NFS - הראשון

Featured Replies

פורסם

יש לי את HIGH STAKES מקורי, אבל הוא לא עובד לי על המחשב הישן משום מה כי התקנתי geforce 4 mx 440 במקום הוודו :-X

NFS 3 בא עם המחשב ואני זוכר שקראתי באיזה עיתון מחשבים שב-NFS 2 SE היה קוד לפרות מעופפות שיוצאות מהמכונית :lol: ושזה עובד רק עם וודו(שנחשב אז כרטיס מהמעלה הראשונה)והיה עוד קוד רק לוודו שגרום לסביבה להיצבע בצבעים פאנקיסטיים :P, הוא היה נחמד בזמנו אבל 4 היה פריצת דרך-הוא היה מצויין חוץ מזה שאם התנגשת הרבה ה-damage למכונית הרס את כל הנסיעה בה, והיא נסעה במקרה הטוב כמו עגלה

HP2 היה נחמד אבל אף פעם לא הבנתי איך אני משחק את השוטר, ידעתי רק להתחמק מהשוטרים :screwy:

בכל מקרה אין על אנדרגראונד, זאת כבר ליגה אחרת

אגב לכל מי שרוצה להיזכר בסדרת NFS מ-3 ועד היום יש את האתר הבא: http://www.nfshome.com/

פורסם

אבל 4 היה פריצת דרך

מה ?

לדעת רבים, ואני בינייהם, זה בהחלט היה המשחק החלש ביותר בכל הסידרה (עם כי עדיין סבבה לגמרי)

פורסם

4 חלש? לפי דעתי הוא היה המשחק הנורמלי הראשון בסדרה(3 יכול לקחת את התואר בעיקרון, אבל לי 4 עשה את זה :screwy:)

הראשון נראה כל כך מגוכח, חח

שיחקתי בדמו שלו וזה נראה כמו מירוץ של קוביות לגו :-*

פורסם

ראית את שנת היציאה שלו ? :nixweiss:

אגב. בנושא הזה באמת 3 היה פריצת דרך. אני זוכר שראיתי אותו לראשונה עם וודו 2 (שהיה אז בכלל כרטיס add-on, שהגיע בנוסף לכרטיס דו-מימד, במקרה הספציפי Matrox כלשהו), זה היה מדהים.

פורסם

חח היו ימים עם הוודו

פעם היתה תוכנית בערוץ 1, קראו לה קליק פלוס, דיברו שם על הוודו 2 החדש, איך התלהבו ממנו

הראו איזה משחק תלת מימדי מעאפן(בסטנדט של היום)

אז זה היה כמו ה-Geforce 6800U של היום :lol:

פורסם

מה ?

לדעת רבים, ואני בינייהם, זה בהחלט היה המשחק החלש ביותר בכל הסידרה (עם כי עדיין סבבה לגמרי)

[ltr]so true, 4 sucked.

well the whole series sucks, just a bunch of lame arcade racing games, the only ones worth playing are the 1st (the original) and 5th (porsche unleashed).[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.