עבור לתוכן

NFS - הראשון

Featured Replies

פורסם

יש לי את HIGH STAKES מקורי, אבל הוא לא עובד לי על המחשב הישן משום מה כי התקנתי geforce 4 mx 440 במקום הוודו :-X

NFS 3 בא עם המחשב ואני זוכר שקראתי באיזה עיתון מחשבים שב-NFS 2 SE היה קוד לפרות מעופפות שיוצאות מהמכונית :lol: ושזה עובד רק עם וודו(שנחשב אז כרטיס מהמעלה הראשונה)והיה עוד קוד רק לוודו שגרום לסביבה להיצבע בצבעים פאנקיסטיים :P, הוא היה נחמד בזמנו אבל 4 היה פריצת דרך-הוא היה מצויין חוץ מזה שאם התנגשת הרבה ה-damage למכונית הרס את כל הנסיעה בה, והיא נסעה במקרה הטוב כמו עגלה

HP2 היה נחמד אבל אף פעם לא הבנתי איך אני משחק את השוטר, ידעתי רק להתחמק מהשוטרים :screwy:

בכל מקרה אין על אנדרגראונד, זאת כבר ליגה אחרת

אגב לכל מי שרוצה להיזכר בסדרת NFS מ-3 ועד היום יש את האתר הבא: http://www.nfshome.com/

פורסם

אבל 4 היה פריצת דרך

מה ?

לדעת רבים, ואני בינייהם, זה בהחלט היה המשחק החלש ביותר בכל הסידרה (עם כי עדיין סבבה לגמרי)

פורסם

4 חלש? לפי דעתי הוא היה המשחק הנורמלי הראשון בסדרה(3 יכול לקחת את התואר בעיקרון, אבל לי 4 עשה את זה :screwy:)

הראשון נראה כל כך מגוכח, חח

שיחקתי בדמו שלו וזה נראה כמו מירוץ של קוביות לגו :-*

פורסם

ראית את שנת היציאה שלו ? :nixweiss:

אגב. בנושא הזה באמת 3 היה פריצת דרך. אני זוכר שראיתי אותו לראשונה עם וודו 2 (שהיה אז בכלל כרטיס add-on, שהגיע בנוסף לכרטיס דו-מימד, במקרה הספציפי Matrox כלשהו), זה היה מדהים.

פורסם

חח היו ימים עם הוודו

פעם היתה תוכנית בערוץ 1, קראו לה קליק פלוס, דיברו שם על הוודו 2 החדש, איך התלהבו ממנו

הראו איזה משחק תלת מימדי מעאפן(בסטנדט של היום)

אז זה היה כמו ה-Geforce 6800U של היום :lol:

פורסם

מה ?

לדעת רבים, ואני בינייהם, זה בהחלט היה המשחק החלש ביותר בכל הסידרה (עם כי עדיין סבבה לגמרי)

[ltr]so true, 4 sucked.

well the whole series sucks, just a bunch of lame arcade racing games, the only ones worth playing are the 1st (the original) and 5th (porsche unleashed).[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים