פורסם 2005 באפריל 1520 שנים סליחה שאני שואל פה כי אני יודע שרק פה אני יקבל הרבה תגובות.. טוב אז ככה.... הורדתי מאמיול קובץ של 2 GB.. והייתה לי בדיוק הפסקת חשמל [DARN IT] ועכשיו שאני פותח את האימיול אני לא רואה את ההורדות..אבל מה שאני כן יודע שהם עדיין נמצאים ב-תיקיה TEMP והם עדיין תופסים מקום מישהו יודע איך אני מחזיר אותם להורדה? זה דחוף... תודה מראש
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר שווה מאד לעבור אליהם כי ב חומרה קיבלתי רק תגובה 1!!! וזה מאד דחוף לי ואני עצבני :pissed: מאד עצצבני אם לך זה היה קורה היית דופק את הראש בקיר תחשוב על זה 2 GB באמיול זה לא צחוק השארתי את המחשב דלוק שבועים!!!!!!!!!!!!!11 ארגגגגגגגגגגג בכל מקרה מישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים תחשוב על זה ש40 ג'יגה של מוזיקה שיש לך נעלמת בגלל הפסקת חשמל .. אז תרגע .. בכל מקרה איזה גירסה אתה משתמש ?
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר נוו די אחי אל תעשה לי את זה זה מלא זמן לקח לי.. :( תרחמו עלי ציפיתי שההורדה תיהיה מוכנה לפחות לפסח.. זה מלא זמן לקח לי יותר משבועים!!! אני משתמש ב 4.2
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים באפשרויות לך לתיקיה ותשנה לתיקיה אחרתתכבה את האמיול ותדליק שניתתיכנס שוב לאפשרויות ----> תיקיה ותחזיר בחזרה את תיקית TEMP שלך תכבה את האמיול ותדליק מחדשוואלה הבעיה נפתרה
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר אה אבל לשנות את תקית ה TEMP או INCOMING?אממ לאיפה לשנות אותם?לא משנה איזה מקום?
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים אני באמת לא מבין למה אתם עוזרים לו פה, ולא בפורום תוכנה.. זה רק מעודד אנשים כמוהו לעבור על חוקי הפורומים..
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים סליחה שאני שואל פה כי אני יודע שרק פה אני יקבל הרבה תגובות.. זה דחוף... תודה מראש בסדר. ננעל. בבקשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.