עבור לתוכן

מתי מתחיל חופש פסח ?

Featured Replies

פורסם

אצלנו בתיכון (כיתה יב', תיכון אנקורי) אין חופשת פסח :behead:

רק יום אחד, ושאר הימים לומדים (בעע, לפעמים אני לומד אפילו מ-9 בבוקר עד 8 בערב).

פאק, אפילו את מוצאי שבת לקחו לנו, אני לומד מחר משש וחצי בערב עד עשר וחצי!

מה?? ?? ?? ??

אין לכם חופשות?? ??

מביאים אותכם לבית צפר בחול המועד?

מה דה פאק? למה? כמה יחידות אתה עושה? איזה מין בית צפר זה?

• תגובות 42
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אה אבל יש השלמות בלשון ביום ראשון :pissed:

זה עוד בסדר..

ביום ראשון יש לי השלמות במיתוג

יום שני השלמות בלשון

ויום שלישי השלמות במתמטיקה

פורסם

ומה יוצא לך מזה שאתה לומד בבית ספר כזה?

בסופו של דבר שאתה מתגייס, מה יהיה לך שונה בין זה לבין בית ספר רגיל?

בית ספר זה לא רק בית חרושת לציונים. בית ספר מעצב גם את האישיות, במיוחד בגיל שלנו. התיכון שאני נמצא בו שונה לגמרי משאר בתי הספר האחרים.

קודם כל אנחנו רק 250 ילדים- פחות ילדים יותר טוב, יחסים יותר קרובים עם המורים ואפילו עם המנהל.

אופן הלימוד בתיכון הזה הוא שונה לגמרי, הרי תראה אותי אין לי חופשה בכלל בפסח ובכל זאת אני לא מתנגד לזה... זה מראה עד כמה שאני נהנה בבית הספר

ועד כמה שהוא טוב...

למורים שם באמת איכפת מהתלמידים ומההצלחה שלהם. ויש עוד מלא יתרונות שעושות את התיכון הזה שווה מכל בחינה,

אבל לא יודע בדיוק איך להסביר את הכל, אבל תאמין לי שהתיכון שאני נמצא בו שווה פי אלף מכל תיכון אחר...

פורסם
  • מחבר

יכול להיות

רוב המוסדות בעולם נחשבים פי אלף מכל תיכון ממוצע.

גם בית מחסה לחסרי בית...

פורסם

זה עוד בסדר..

ביום ראשון יש לי השלמות במיתוג

יום שני השלמות בלשון

ויום שלישי השלמות במתמטיקה

חח השלמות במיתוג

וואי המחוזר שלי קיבל מיקודים כל כך טובים לעומת של י' של השנה

לנו במיתוג ירד כל סוף החומר שלא הספקנו כמו דלגלגים וכאלה (הספקנו בקטנה דלגלגים טוב שזה ירד)

במחשבים ירד לנו כל סטראקט וזה השנה ירד להם רנדום חחחח

בית ספר זה לא רק בית חרושת לציונים. בית ספר מעצב גם את האישיות, במיוחד בגיל שלנו. התיכון שאני נמצא בו שונה לגמרי משאר בתי הספר האחרים.

קודם כל אנחנו רק 250 ילדים- פחות ילדים יותר טוב, יחסים יותר קרובים עם המורים ואפילו עם המנהל.

אופן הלימוד בתיכון הזה הוא שונה לגמרי, הרי תראה אותי אין לי חופשה בכלל בפסח ובכל זאת אני לא מתנגד לזה... זה מראה עד כמה שאני נהנה בבית הספר

ועד כמה שהוא טוב...

למורים שם באמת איכפת מהתלמידים ומההצלחה שלהם. ויש עוד מלא יתרונות שעושות את התיכון הזה שווה מכל בחינה,

אבל לא יודע בדיוק איך להסביר את הכל, אבל תאמין לי שהתיכון שאני נמצא בו שווה פי אלף מכל תיכון אחר...

זה כל כך לא שווה את זה!!!!!

לאחי יש ממוצע 95 בבגרויות שלו והוא למד בבית צפר רגיל

ויש לו 5 פיזיקה 5 מחשבים 5 אלקט 5 מתמט (עם ממוצע עגול 100) 5 אנגלית (סיים ביא) ו5 פרוייקט גמר באלקטרוניקה

ולו היה חופשים והכל אז בית צפר שלא נותן חופשים זה לא בית צפר שרוצה שתוציא ציונים יותר טובים כי אפשר עם החופשים להוציא מעל ומעבר

בית צפר שלא נותן לך חופשים כדי שתצליח אומר שהוא לקח אנשים שאין להם סיכוי להוציא בגרות בבית צפר

פורסם

מה הקשר?

קודם כל אני הבהרתי שציונים טובים אפשר להוציא בכל בית ספר, אבל בית ספר זה הרבה מעבר לציונים.

בבית הספר אתה בונה את האישיות שלך בעיקר, וכשיש לך ציונים מצויינים אבל תרבות דפוקה בבית הספר אז זה לא

ממש עוזר!

ואני לומד מגמה פסיכולוגיה/סוציולוגיה. זה המון מאוד חומר, וכדי שנספיק מהר אנחנו לומדים בחופשים!

שאר המקצועות אנחנו רק עושים חזרה.

דרך אגב, מה שאמרת זה שטות מאוד גדולה. אחוז העוברים בבגרויות בבית הספר שאני לומד בו הוא מאוד גבוהה...

פורסם

תקבל אישיות של בן אדם חורש שלא יוצא לבלות

גם בבית צפר שלי יש פסיכולוגיה וסוציולוגיה ויש להם חופשים....

ותאמין לי ש5 פיזיקה +5 מחשבים +5 אלקט + 5 מתמט + 5 אנגלית + 5 פרוייקט גמר + 5 עבודת גמר ב VB (זה מה שאפשר לעשות במגמה שלי.....) זה יותר חומר מהפסיכולוגיה וסוציולגיה שלך.. הבית צפר שלך דופק אותך ויתן לך אישיות של בן אדם חרשן! אלה שנים הכי טובות שלך ואתה מבזבז אותם רק רק על בית צפר! מה אתה עושה בחופש הגדול?

פורסם

:-X

בסדר, ממש אין לי כוח להתווכח כי אתה לא מוכן אפילו להקשיב למה שאני אומר...

:kopfpatsch:

תחשוב מה שבא לך

פורסם

אחוז מקבלי הבגרות בבית צפר שלי זה 77% ושנה הבאה יהיו 7 כיתות במקום 11 אז זה יעלה לאיזה 85%

ולנו יש חופשים

פורסם

:-X

בסדר, ממש אין לי כוח להתווכח כי אתה לא מוכן אפילו להקשיב למה שאני אומר...

:kopfpatsch:

תחשוב מה שבא לך

נראה לי שאתה משוכנע שהבצפר שלך הוא דבר טוב בעוד שזה ממש לא ככה. אין לך חיים איתו בעוד שאנשים אחרים יוצאים עם ממוצע בגרויות 95++ מבתי ספר נורמאליים שלומדים בהם 40 שעות בשבוע... מקסימום 50 שעות אם יש להם ממש הרבה יחידות

פורסם

אם אתה צריך ללמוד 70 שעות בערך בשבוע בשביל להוציא ממוצע בגרויות 90 אתה ממש מסכן

פורסם

אנקורי זה לא בית ספר פרטי כזה שמשלמים ללמוד בו ולהשלים בגרויות?

האמת, זה לא ממש משנה לי, כי אני לא יודע מה איתכם אבל מהיום אני אדם חופשי!

פורסם

אנקורי זה לא בית ספר פרטי כזה שמשלמים ללמוד בו ולהשלים בגרויות?

האמת, זה לא ממש משנה לי, כי אני לא יודע מה איתכם אבל מהיום אני אדם חופשי!

עד שתתגיס.

;D

פורסם

פרט שולי :smile1:

בוא נתעלם גם מהעובדה שיום ראשון אני חוזר לבצפר לרצף של 3 ימי השלמות בפיזיקה :kopfpatsch:

פורסם

אם אתה צריך ללמוד 70 שעות בערך בשבוע בשביל להוציא ממוצע בגרויות 90 אתה ממש מסכן

אתה ממש מתחיל להימאס עליי ימניאק.

תשמור את זיבולי השכל שלך לעצמך, לך תעשה ביד ותרגע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים