עבור לתוכן

המלצה לסימולטור.

Featured Replies

פורסם

טוב שלום לכל חברי הפורום.

אני מבקש המלצה למשחק סימולטור. פעם שעברה ששיחקתי סימולטור זה היה המשחק F-22 ישן נושן......

חשוב לי מאוד גרפיקה ושהמשחק יכעל פעולות יפות כגון פיצוץ גשרים מפקדות קרבות אוויר וכדומה..

אם אתם מכיכירם איזה משחק חדש שיצא לאחרונה ומכיל את הנתונים האלה אמרו בבקשה אנא פרטו את הסיבה לבחירתכם במחשק שאני ידע מה לבחור.

פורסם

Lock On: Modern Air Combat + חבילת התוספת החדשה שלו Flaming Cliffs (בקיצור LOMAC FC 1.1), כפי שהשם רומז המשחק מתבסס על תעופה קרבית מודרנית.

ביחד עם חבילת התוספת המשחק נחשב למאוד מאוד מציאותי, גם מבחינה של האוויוניקה (המכשירים של המטוס) וגם מבחינה של המודל הפיזיקלי (איך שהמטוס מתנהג בשמיים).

הגראפיקה מהממת, אבל צריך מחשב מאוד חזק (לא רק כרטיס מסך) בשביל להפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות, אבל גם על מחשבים חלשים מאוד הוא יפעל טוב.

הוא מאוד מהנה ומתאגר ברמות הקשות, הקפמיינג שלו כולל המון משימות מגוונות וגם יוצר המשמיות מאוד גדול נוח.

זה אחד הסימולטורים הכי טובים ששיחקתי בחיים שלי, ואני כבר מאוד מקווה שFC תגיע אלי.

מומלץ.

www.LOMAC.com

www.LockOn.ru

עריכה:

שכחתי להוסיף שיש אפשרות לקיים משחק רשת, ישנה גם אפשרות לעשות משימות ברשת.

מודל הנזק בFC שופר מאוד מאוד, זה פשוט מדהים לראות טיל פוגע המטוס ולראות איך שהוא מתפרק לחתיכות באויר.

המשחק כולל עוד הרבה דברים שלא פירטתי והזכרתי פה.

ד"א, אפשר למצוא היום את LOMAC במחיר של 49 ש"ח... שווה מאוד לדעתי, במיוחד עם FC.

אני גם מצטרף להמלצה של אביב, IL-2 גם הוא משחק מעולה.

פורסם

סימולטורי טיסה

שם המשחק:IL-2 Sturmovik Forgotten Battles

כיום יש הרחבה למשחק שנקראת Aces Expansion Pack

ז'אנר: סימולטור טיסה מתקופת מלחמת העולם השניה

עלילת המשחק:בגדול המשחק הוא יותר משחק רשת, אך יש לו סינגל מצויין שמחזיר אותנו לקרבות אוויר הגדולים של מלחמת העולם השניה

למשחק רשת יש המון סיגנונות מדוג פייט (קרב אוויר), עד למשימת שיתוף שבה עלייך לטוס עם חבריך ולהפציץ מטרה\להגן על מפציץ

במשימות כאלה חשוב מאוד הקשר בין חברי הקבוצה, יש לציין שקהילת FB העולמית היא הקהילה הכי גדול לסימולטור טיסה ומדי ערב יש כ1000

שחקנים בשרתים השונים

דירוג המשחק: 10, פשוט אין פגם אחד, הכל מאוד ריאלסטי הדגמים הם 1:1 למציאות, המודל נזק מאוד מאוד מתקדם המשחק לא כבד מידי,פינגים ברשת

פשוט מעולים (40-50),סאונד מעולה, פשוט מעולה, פשוט נפלא לראות משחק כ'כ מושלם ולא חצי עבודה

הערות על הגרפיקה של המשחק:הגרפיקה מאוד מתקדמת, הכל נראה מעולה! הרבה לא יודעים אבל אם תשימו לב בבאנצ'מארקים לכרטיסי מסך

אתם תשימו לב שהסימולטור הזה מופיע שם.

הערות כלליות על המשחק:מומלץ מאוד למי שאוהב תעופה ורוצה להבין מאיפה הכל התחיל, מאוד מעניין ואף פעם לא נמאס!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים