עבור לתוכן

מי בא לרוץ על דיונה ב 4 במאי? (גיבוש צנחנים)

Featured Replies

פורסם

יש עוד מישהו שקיבל הזמנה לגיבוש צנחנים?

יש פה מישהו שהיה בגיבוש ויודע מה עושים שם? אני התחלתי ללכת לחדר כושר השבוע כי הרגשתי את זה מתקרב, אבל אני אשמח לדעת על מה לשים דגש באימון.

פורסם

חחח.... על כוח הרצון שלך. הכוח הפיזי בשלב מסויים יגמר, וזה לא משנה כמה תתאמן. על זה בדיוק בנויים כל הגיבושים.

פורסם
  • מחבר

ברור, אבל השאלה מתי ייגמר הכוח הפיזי. הוא לא מספיק, אבל בהחלט עוזר.

פורסם

אממ... אז זה בעיקר עניין של סיבולת לב ריאה, ואני מניח שלא יזיק לחזק את כל האיזור של הכתפיים\ידיים וכו' - ג'ריקנים, שקי חול [לפחות אתה לא עושה את זה בחורף, לנו כל החול היה מלא במים.. בערך פי מיליון יותר כבד..], אלונקה וכו'..

פורסם

אממ... אז זה בעיקר עניין של סיבולת לב ריאה, ואני מניח שלא יזיק לחזק את כל האיזור של הכתפיים\ידיים וכו' - ג'ריקנים, שקי חול [לפחות אתה לא עושה את זה בחורף, לנו כל החול היה מלא במים.. בערך פי מיליון יותר כבד..], אלונקה וכו'..

נו ושירתת בצנפים?

חותמזה למה אתה לא מעודד אותו במקום להגיד לו שלא יעזור אם יתאמן.

בהצלחה ועלה והצלח אל תדאג גיבוש לא קשה , רק אל תשתה יותר מדי ותצטרף לאחריי אם אתה יכול או כל קבוצת כושר אחרת.

פורסם

איכס, חס וחלילה...

למרות שאגב זה "דיי-בדיוק-אותו-הדבר" כמו יום סיירות..

פורסם

איזה צעירות אלוהים..... ;D

פורסם

איזה צעירות אלוהים..... ;D

:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
פורסם

עזוב חדר כושר תתחיל לרוץ..

תשתדל להגיעה לזה שאתה יורד מ 7:30 ב 2000...

ולפעמים תרוץ עם איזה משהוא על הגב...

מנסיון אישי ביותר :smile1:

פורסם

חחחח של מי ?!

שלך, מן הסתם.

I am released from the IDF in 23.54103 months !

פורסם

חחחח של מי ?!

לא שלך ,של DESERT ועוד הרבה פה בפורום
פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות לרוץ. הגיע הקיץ לאילת. במקום זה אני עושה חצי שעה אופניים לפני ואחרי החדר כושר, ואם אין רוח מולי אז גם ריצה על הליכון.

מי שאין לו אופניים לא יודע להעריך כמה רוח יכולה להיות בעיה על אופניים. עם רוח דרומית אני עושה את ה 10 ק"מ מהעבודה ליד המצפה עד הבית בפחות מחצי שעה בלי להזיע בכלל. עם רוח צפונית זה יכול להגיע לשעה של קריעת תחת.

פורסם

אופניים זה מצויין לכושר וגם לחיזוק נכון של הרגליים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים