פורסם 2002 ביולי 1123 שנים היום בעבודה התבקשתי לבדוק מחשב עם המשחק הנ"ל... אחרי כ20 דקות משחק ניפוץ כמה עשרות מכוניות ואנשים והרבה התלהבות הייתי צריך להפסיק (נו בכ"ז צריך לעבוד) :'(הכי כיף היה ששוטר בא לעצור אותי אז גנבתי לו ת'ניידת ודרסתי אותו.... ;D"יש לי האמר, מי יכול עלי?!"HEHEHEHEHEHEHEHE
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים היום בעבודה התבקשתי לבדוק מחשב עם המשחק הנ"ל... אחרי כ20 דקות משחק ניפוץ כמה עשרות מכוניות ואנשים והרבה התלהבות הייתי צריך להפסיק (נו בכ"ז צריך לעבוד) :'( הכי כיף היה ששוטר בא לעצור אותי אז גנבתי לו ת'ניידת ודרסתי אותו.... ;D "יש לי האמר, מי יכול עלי?!" HEHEHEHEHEHEHEHE חחח במה אתה עובד? גם אני רוצה לעבוד בזה ;D
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים כמו כל החנויות שקיימות כיום.... עדיין אפשר להיכנס לשם להסתכל על המפרט הפצצתי עם לוח אם של חברת Spacewalker האמריקאית ועם כרטיס ה Riva TNT2 או ה GeForce2 MX200 למתקדמים. זה מידע עדכני מהיום
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים הקטע הכי יפה במשחק זה שלוקחים זונה ! ונוסעים רחוק ! ואז רואים את המכונית רועדת ( יעני מזדיינים ! ) ושהם גומרים עולה לשחן הכח !! חחחחחחחחחח זה הכי טוב !@
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים הקטע הכי יפה במשחק זה שלוקחים זונה ! ונוסעים רחוק ! ואז רואים את המכונית רועדת ( יעני מזדיינים ! ) ושהם גומרים עולה לשחן הכח !! חחחחחחחחחח זה הכי טוב !@ לא ידעתי... :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.