עבור לתוכן

תן לי את הסיסמא של האיסיקיו :(

Featured Replies

פורסם

קטע קורע, תשימו אוזניות או שתגבירו כי לא שומעים ממש חזק.

ואם מישהו יכול להעלות את הקובץ לעוד כמה אתרים בשביל שיהיה גיבוי :-* ואני גם צריך למחוק תקובץ אז שאחרים יוכלו להוריד, מי שמעלה למקום אחר, לשלוח לי הודעה פרטית או לרשום את זה מודגש שאני אוכל להוסיף לפה :-*

http://www.execute.proweb.co.il/nim901-mobo/fffffff.mp3

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם
  • מחבר

זה 6 דקות, כבר שמעת? טוב נו.. גם בהתחלה זה מצחיק :lol:

פורסם

שמעתי שמעתי,

שמתי לב להודעה שלך מיד כשהגיעה

פורסם
  • מחבר

סבבה ;) "1234 בוא איתי לחגיגה" :lol:

פורסם

ממממ...לא כדאי להוסיף לזה איזה הקדמה שמסבירה מי התקשר למי ומי פרץ לאיפה? זה סתם תמוה

פורסם

חחחחח, ילד בן 13, שוטר סמוי :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

שני אנשים בלי חיים, האחד שפרץ למחשב והקליט את השיחה אין לו מה לעשות בחיים ומציק לילדים קטנים, והשני ילד קטן שמשום שהוא לא יכול יותר להיכנס לאיי סי קיו שלו הוא בוכה... שה' יעזור להם ::)

פורסם
  • מחבר

איזו הקדמה להוסיף? לא יודע מה איתכם, אותי זה הצחיק, "מה איכפת לי, אין לך מחשב" :lol:

פורסם

בהחלט שיחה של שפל האינטליגנציה

פורסם

חחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: איזה מסכן אבל הילד...

איזה אחד שלא היה לו מה לעשות בחיים פרץ לו לאיסיקיו והחליט לשגע אותו ולהקליט תשיחה..

אני במקום הילד אם הוא היה מתקשר אליי לא מחסוי ישר הייתי מתקשר למשטרה :)

פורסם

בהחלט שיחה של שפל האינטליגנציה

פורסם

חהחהחהחהחהחהחחה באמת טוב היה המהלך האחרון שהוא כאילו לא יודע מה רוצים ממנו כשהאח עולה על הקו חחחחח קרע אותי החסר חיים הזה...

ד"א, למישהו יש את האתר הזה של אלה שמתקשרים אל אנשים [גם אל פיצריות וכדומה] ועובדים עליהם בטלפון? אני זוכר פעם שלחו לי אבל אין לי ואני רוצה לשמוע מה חדש.

עריכה :

חחחחחחחחחחחחחחחחח יואווווווו אני לא מאמייןןן הרגתם אותי עם לינדסיי אני לא מאמין חחחחחחחח אני לא יכול להפסיק לצחוקקקקקקקקקק

הבעיה היא שלא שומעים בקושי כלום וכבר לא יכולתי להגביר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים