פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מה המצב אחים שליטוב השאלה שלי היא :אני כרגע מחובר לאינטרנט המהיר של נזק בין לאומי (אשכרה שם מתאים) ויש לי מלא ניתוקים פינגים גבוהים ועוד בעיות ואני רוצה לעבור לחברה אחרת ואני לא יודע לאיזה חברה כדאי לעבור אז אם תוכלו לעזור לי ותמליצו לי על חברהתודה לכל העוניםנ.בחיפשתי וקראתי מלא תרדים אז בבקשה אל תנעלו או תתנו לי קישורים לנושאים אחרים תודה
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר תודה על כל התגובותהבנתי שברק ונטוויזן הם החברות הכי טובות, וצריך לבחור אחת מהם אז על מי אתם ממליצים ברק או נטוויזן ? ???
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים תודה על כל התגובותהבנתי שברק ונטוויזן הם החברות הכי טובות, וצריך לבחור אחת מהם אז על מי אתם ממליצים ברק או נטוויזן ? ???הייתי בשניהם, ואני יותר מרוצה מברק.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים גם אני ראיתי חיבור של ברק והעדפתי את אינטרנט זהב..אבל זה היה לפני כמה חודשים.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים ברק, לפי מה שאומרים, יותר מהיר בממש טיפה באתרים בארץ אבל איטי יותר בפער די משמעותי מנטוויז'ן בגלישה באתרים בחו"ל.. ועוד משהו, לנטוויז'ן יש את התמיכה המהירה והיעילה ביותר.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים תמיכה יעילה ומהירה? לא הייתי אומר המתנתי שם לפעמים מעל 5 דקות.ובקשר לברק עוד לא יצא לי להשתמש בתמיכה שלהם.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים ברק קח את ברק הם נראה לי היום הספקים הכי טובים בארץ וכל מי שאני מכיר שיש לו ברק מרוצה ואין לו בעיות!
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים תבחר במי שאתה רוצה, אך בשום פנים ואופן לא ב012 - השירות שלהם גרוע!!!אתה ממתין עשרות דקות, והכי מעצבן שהם מעבירים ומטרטרים אותך!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.