פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מה שאני חושב שעלייך לעשות הוא להכנס בתור אדמין, להפעיל הכל וכ'ו ואז אתה צריך להשאיר את דולק ולהכנס מחדש בתור שחקן רגיל לסרבר שבניתזה פועל ככה לפעמים ב-S.O.F
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר אוקיי , פתרתי את בעיית ה"אדמיין שלא יכול לשחק". זה נשמע לי די מוזר , אבל שיהיה.. אני פשוט נכנסתי כמשתמש רגיל , לא כאדמיין. זאת אומרת - רשמתי **.**.**.** open (**=איי פי) זה הכל , בלי להיכנס כאדמיין עם סיסמא ובלי כלום - פשוט פועל אני מודה לכל אלו שעזרו
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר אוקיי , יש לי עוד בעיה :-Xלמה כשאני ממזער את המשחק , אז החיבור לאינטרנט נופל? זה ממש מעצבן כי אם יש לי שרת אז זה הורס הכל.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אוקיי , יש לי עוד בעיה :-Xלמה כשאני ממזער את המשחק , אז החיבור לאינטרנט נופל? זה ממש מעצבן כי אם יש לי שרת אז זה הורס הכל.זה לא אמור לקרות.האם זה קורה לך גם במשחקים / תוכנות אחרות ??
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר לא , רק במשחק הזה... זה מה שמוזר : אני ידחוף עוד שאלה אם כבר - ידוע לך(או למישהו אחר) איך לשנות כמה נשקים בו זמנית לכל הקבוצה/שחקן? למשל אני רוצה לתת למישהו RPG בנוסף ל-SVD , איך אני עושה זאת?
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים יש כאן מדריך לא רע ךהחלפת נשקים :http://www.aaserveradmins.com/forums/index.php?showtopic=7285
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.