פורסם 2002 ביולי 1123 שנים אז ככה יש לי pentium II 350MhZ RAM:192ויש לי כטיס מסך מובנה בתוך הלוח אם 8 מגה אני צריך כרטיס מסך של לפחות 32 מגה משהו שיריץ משחקים דיי חדישים ואני קצת מוגבל מבחינת תקציב משהו קרוב ל 400 שקל למישהו יש הצעות שיתאימו לי או שאולי לא כל המשחקים ירוצו עליו כי הוא דיי ישן ולא שווה להשקיע בו אלה לחשוב על לשדרג את כל המחשב קודם כל מה דעתכם?תודה
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים יטיפש אם זה מובנה אז אתה לא יכול קנות כרטיס חדש כי אי אפשר להוציא משהו שמובנה על הלוח האם....
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים תלוי מה אתה מתכנן להריץאתה יכול להשיג VooDoo3000 PCI 16MB יד שניה בסביבות ה100-200 שקלים(ולמגיב הקודם, לבטל את הכרטיס מסך בביוס)
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים מחבר אתה יודע יש דבר כזה פורט שאפשר לשים עליו כרטיס חדש ויש מפסקים קטנים שבעזרתם או בביוס אפשר לכבות את הכרטיס המובנה ולעבוד על החדש
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים יטיפש אם זה מובנה אז אתה לא יכול קנות כרטיס חדש כי אי אפשר להוציא משהו שמובנה על הלוח האם.... . אל תגיד דברים שאתה לא בטוח בהם פשוט צריך לבטל בביוס זה הכול כמה מפגר אפשר להיות!!!!!!!!!!!! כבר 3 אנשים אמרו לו את זה ונתנו תשובה אז אם אין לך מה לחדש אל תרשום כלום!!!!!!!
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים אני לא מבין למה צריך להעליב כך אנשים בפורום למה לכתוב טיפש או מפגר זה לא תרבותי :AR15:
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים יטיפש אם זה מובנה אז אתה לא יכול קנות כרטיס חדש כי אי אפשר להוציא משהו שמובנה על הלוח האם.... . אל תגיד דברים שאתה לא בטוח בהם פשוט צריך לבטל בביוס זה הכול כמה מפגר אפשר להיות!!!!!!!!!!!! כבר 3 אנשים אמרו לו את זה ונתנו תשובה אז אם אין לך מה לחדש אל תרשום כלום!!!!!!! אור חרן שתוק :boid: :boid: משה יצחק זה לא אני!!!!!!
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים יטיפש אם זה מובנה אז אתה לא יכול קנות כרטיס חדש כי אי אפשר להוציא משהו שמובנה על הלוח האם.... . אל תגיד דברים שאתה לא בטוח בהם פשוט צריך לבטל בביוס זה הכול כמה מפגר אפשר להיות!!!!!!!!!!!! כבר 3 אנשים אמרו לו את זה ונתנו תשובה אז אם אין לך מה לחדש אל תרשום כלום!!!!!!! אור חרן או דוד שלו המפגר YOTAMOO פשוט דפוק :boid: :boid: היי היי יש לי זהות, ואני לא שתיי המפגרים האלה שאתה מדבר עלייהם אז לך תזדיין ושוב אתה רושם הודעות לא קשורות אשר אפשר לשלוח בפרטי!!!!!!!!!!!!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים תוודא שיש לך חריץ AGP. החריץ הוא חום, להבדיל מחריצים לבנים (PCI), או שחורים (ISA).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.