פורסם 2005 באפריל 1420 שנים 2. מאיפה הסמיילים המגניביםhttp://www.sladinki007.net/style_emoticons/default/
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים משכורת ממוצעת זה 5-6אלף. אתה מקבל 5-6 אלף על לדים ?Hell, that's alot of...LEDs.
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר כן,ואני מזמן גילתי את סוד ההצלחה.חוץ מזה אני לא מוכר לפרטיים אלא לחנויות באיזור,הרבה יותר משתלם,הרבה פחות כאב ראש,וגם הרבה פחות התעסקות עם ילדים קטנים.הכי טוב.
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים הוא כולה ריסיילר, אז הוא לא כזה תותח, מי שבאמת תותח פה זה בעל השרת.אתה יושב במשרד ומקבל משכורת חודשית, שוב, סביר לגמרי, אתה לא תותח, מי שתותח זה בעל החברה שמגלגל תכספים על המכירות שלך.שניכם עובדים בג'ובים סבירים לגיל שלכם (אפילו שאני לא ממש יודע בני כמה אתם), שניכם רחוקים מלהיות בעלי הצלחה מסחררת או ניצול חוש עסקי מדהים.
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר עזוב אני מכיר את בעל השרת שלו וגם הוא לא כול כך מרויח.. תשמע בנתיים אני מרויח כסף בלי לעשות כלום ואתם לא מרויח שקל אז
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר חחחח במה אני כבר אוכל להשתמש בך? להביא לי קולה? בשביל זה יש את אמא שלי
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים חחחח במה אני כבר אוכל להשתמש בך? להביא לי קולה? בשביל זה יש את אמא שלי חחח הילדים של היום :
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים אם אתה גר עם ההורים אז אתה לא מרוויח מספיק... (ואל תגיד שזה יותר זול , הרבה יותר טוב לגור לבד)
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים ..חוץ מזה אני לא מוכר לפרטיים אלא לחנויות באיזור...ואיזה איזור זה ? מרכז ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.