פורסם 2002 ביולי 1123 שנים שישרף לך איבר חשוב מאוד בגוף.... שכחת אותי!@!!@@#!@#$!@#!@!~@!@ :boid: LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL מישה אתה עוד קטן בשביל זה ROFLOLMAO :lol: בטח קוראים לקטן שלו מישקה :lol: ;D
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים :errr: no no PLEAE NO MISHA NO .... nnnnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים שישרף לך איבר חשוב מאוד בגוף.... שכחת אותי!@!!@@#!@#$!@#!@!~@!@ :boid: LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL מישה אתה עוד קטן בשביל זה ROFLOLMAO :lol: בטח קוראים לקטן שלו מישקה :lol: ;D ברגע הראשון שאני יוכל אתה מקבל באן כזה עצבני מפה..... :asthanos:
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים לא מצביעים לי? :'(לא יפה...סתם מה איכפת לי מהשטויות האלה........זה פשוט ספאם
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים ספאם אהה סקורפ ? אם היית מוביל אני מתערבמתערב שהיית מטפח את הת'רד ל100 עמודים
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים ספאם אהה סקורפ ? אם היית מוביל אני בטוווווווווווווח שהיית מטפח את הת'רד ל100 עמודים
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים ד"א זה אבוד מראש הסקר הזה.... מנהלים יכולים לשנות הצבעות WTF :o ז"א מנהל יכול "לקמבן" סקר לפי אוות נפשו ?
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים אז הסקר לגבי סגירת פורום סוגיות הוא לא הכי אובייקטיבי הייתי אומר :asthanos:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.