פורסם 2005 באפריל 1220 שנים אתם יודעים פסח מנקים והיום אבא שלי הביא לי דיבורית כזאת של פלאפון שמצא והוא לא צריךעכשיו פתחתי היא כוללת :1. רמקול-לשמוע את המתקשר2. מיקרופון - מין הסתם לדבר3. תקע כזה של 12V לחשמל שנכנס לדיבורית ויוצא מימנו חוטים (אדום צהוב שחור וכו)4. ואת המתקן של הפלאפון עצמועכשיו בדקתי את החיבור פתחתי תמחשב וראיתי שמהספק יוציאים שתי זוגות חוטים (2צהובים-2שחורים) לחיבור מרובע כזה כמו בדיבוריתומתחבר ללוח אם עכשיו אני שואל אם יש מצב לחבר תדיבורית לחיבור הזה או כול דרך לפצל אותו או משהו כזה כי יש לי רק אחד כזה?יש למישהו רעיון ככה?
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים תביא תמונה! אבל אם אתה מדבר על מה שאני חושב שאתה מדבר עליו, אז כן, זה יעבוד...
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים אם אתה רוצה להרכיב דיבורית ביתית אז אתה יכול גם אם החיבור הזה לא יתאים למחשב...(לקצינים בצה"ל יש כזאת מורכבת בתיבת עץ)
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים אם אכן הדיבורית דורשת הספק של 12V (עדיף שתבדוק בהוראות) אז אתה יכול לחבר אותו למולקס, לחוט האדום (אם אני לא טועה..)
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים אם אכן הדיבורית דורשת הספק של 12V (עדיף שתבדוק בהוראות) אז אתה יכול לחבר אותו למולקס, לחוט האדום (אם אני לא טועה..) צהוב זה 12 וולט אדום זה 5 וולט ו 2 השחורים זה אדמה דיבורית לוקח 12 וולט אז אתה תוכל לחבר אבל לא עם המולקס אני חושב אם אתה לא יכול לחברו אז צריך לעשות קומבינה תיקח שנאי או משהו
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר הדיבורית היא 12V רשום בהוראות עכשיו יש לה חיבור כזה של ארבע פינים כמו מולקוס אבל קוביה קטנה כזאת לא לרוחבויש לי את החיבור הזה בלוח אם אבל הוא של הספקאני שואל אם אני יחבר ישירות לחוט הצהוב (יחתוך יחבר ) זה יהה בסדר?
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים אז לך על זה תנסה!!! נ.ב אל תאשים אותי על פגיעה וכ'ו אינך חייב לעשות כדבריי אני רק בגדר המלצה איני מחויב לשום דבר
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אף אחד לא אמר שאתה מחוייב.ולמה אתה צריך את הדיבוריות הזו?כמטען או משהו אני לא מבין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.