עבור לתוכן

מחשב לא נכבה

Featured Replies

פורסם

שלום , הבעיה היא שאני לחוץ על הכפותר של ה - turn off במקום לכבות את המחשב הוא עושה ריסטרט מישהו יודע איך אני מתקן את זה ?

פורסם

וכפתור הריסט עושה POWER-OFF? (ברצינות!)

יכול להיות שהחיבור של הכפתורים ללוח הפוך.

ואגב יכול להיות שאתה לוחץ לחיצה ארוכה מדי שפשוט מפעילה שוב את המחשב (אני רציני גם זה קורה)

פורסם
  • מחבר

לא הריסט עושה ריסט וזה לא בגלל שאני עושה לחיצה ארוכה ::)

פורסם

אז פשוט תעשה שהמחשב יתכבה כשאתה עושה Shut Down ,ואז לא תצטרך לכבות אותו ידנית...

פורסם

זה הכפתור במארז או בווינדוס אם זה במארז יכול להיות שנגעת בחוטים של הכפתור וניתקת

אותם מהלוח אם ואז חיברת אותם אולי בטעות לחיבור אחר?

פורסם
  • מחבר

אתם לא מקשיבים אה...אני אומר לכם שזה בעיה ב- win !

פורסם

יש לך כרטיס רשת?

תנסה להוציא אותו, ידוע שהוא עושה בעיות כאלה!!

פורסם

יש לך כרטיס רשת?

רק אם הוא לא מקונפג נכון.

פורסם

תיכנס להגדרות של צריכת חשמל ותבדוק. יש שם אופציה לומר לו מה לעשות כשאתה לוחץ על כפתור ה-power.

למרות שלא ראיתי שם אופציה של restart.

שווה בדיקה

פורסם

יש לך כרטיס רשת?

לא נכון, יש בעיה למחשבים החדשים עם כרטיסי רשת ישנים אבל לא רק שמסיבה בלתי מובנית הכרטיס רשת מקבל זרם גם לאחר שהמחשב נסגר (או לפחות מנסה להיסגר) ואז כנראה שהמערכת שמה לב לבעיה ולכן מפעילה את עצמה שנית כאילו שעשית ריסט מהיר למחשב. לי למשל הנורה בכרטיס רשת דולקת גם לאחר שהמחשב מכובה אל אף שיש ברשותי כרטיס חדש אך לעומת זאת כאשר היה לי כרטיס ישן גם לי המחשב סירב להיסגר!!

פורסם

יש לך כרטיס רשת?

לא נכון, יש בעיה למחשבים החדשים עם כרטיסי רשת ישנים אבל לא רק שמסיבה בלתי מובנית הכרטיס רשת מקבל זרם גם לאחר שהמחשב נסגר (או לפחות מנסה להיסגר) ואז כנראה שהמערכת שמה לב לבעיה ולכן מפעילה את עצמה שנית כאילו שעשית ריסט מהיר למחשב. לי למשל הנורה בכרטיס רשת דולקת גם לאחר שהמחשב מכובה אל אף שיש ברשותי כרטיס חדש אך לעומת זאת כאשר היה לי כרטיס ישן גם לי המחשב סירב להיסגר!!

יש לך כרטיס רשת עם WOL/WOR?

פורסם

לי?

כן, כמעט כמו כולם!!

למה מה התכוונת להגיד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים