פורסם 2005 באפריל 1220 שנים האם אפשר לשחק במשחק מקורי ללא דיסקים...יענו לעשות משהו כדאי שלא יהיה צריך לשחק עם דיסיקים?תודה
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר יש קראקים של NO-CD אבל זה לא חוקי וחוץ מזה אני לא ממש מכיר דברים.אבל אני מדבר על משחקים מקורים!!
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר גם בהם אפשר להשתמש בזה... אבל עזוב את זה זה ווארז ושה אסור בפורום. אולי יש דרכים שלא קשורים לוורז שמעתי פעם לא זוכר מתי שאפשר לעשות כזה מין כונן וירטואלי ששם אתה שם תמעתיק תמשחק ואיכשהו אתה יכול לשחק בלי דיסיקים אני לא יודע את השלבים ואני לא יודע את התוכנות שהתשמשו בהם
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר אני דווקא מכיר תוכנה מעולה ששמה הוא: demontools. היא חינמית? מה היא עושה בדיוק? ואם היא חנימית אפשר לינק?
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים זה לא יעבוד כבר, כוננים וירטואלים כבר די הרבה זמן לא מספיקים כדי לעקוף הגנותבאופן כללי NO-CD הוא חוקי כל עוד הוא לא עוקף את ההגנות של המשחק (מן אוקסימורון כזה נכון, אבל יש כאלה)פריצת הגנות לא חוקית על פי הDMCA ולכן גם NO-CD שפורץ הגנותזה פחות או יותר ממצה את הנושא, ומכאן הת'רד הזה יכול רק להדרדר לכן אני אנעל כצעד מונע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.