פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר האיתי אומר ש DRIVER 3 מישחק דיי קשה אבל האמת אין דבר כזה מישחק קשה יש דבר כזה חוסר סבלנות.דרייבר 3 משחק עלוב ולא כיפי... הגרפיקה חרא,המשחקיות חרא,וסה"כ הכל חרא... לא הייתי קונה אותו ב1.90 כמתנה בבורגרנץ...
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים לא אמרתי שקניתי אותו ויש כמה דברים יפים שם כמו הקטע של הנהיגה ותגובות המכוניות להתנגשיות וגרפיקה שם נורמלית בכל מיקרה יותר יפה משל VCוהמישחקיות באמת על הפנים. GTA RULZ
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר לא אמרתי שקניתי אותו ויש כמה דברים יפים שם כמו הקטע של הנהיגה ותגובות המכוניות להתנגשיות וגרפיקה שם נורמלית בכל מיקרה יותר יפה משל VCוהמישחקיות באמת על הפנים. GTA RULZאישית אני מעדיף תגרפיקה של וייס סיטי...10.6.05 - תאריך גדול!!
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים שמתם לב למשחק בכותרת? לא כתוב שם GTA SA או כל GTA אחר...לחזור לנושא או שינעל
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים כל הכבוד שסיימת פר קריי אבל אני מסכים שהוא לא קשה.הוא משחק מצויין, מגוון, מאתגר אבל לסיים אותו לא היה בעיה רצינית בשבילי, הבעיה בפר קריי זה שהוא לא מאוזן בכלל. כאילו יכול להיות שלב קל לגמרי כמו 17 ופתאום משהו קשה כמו 18.או שלבים 13, 14 שהם קשים ולפניהם הכול קל. זה לא מאוזן אבל המשחק מצויין.ולא הבנתי למה שמת סמיילי בד"א שאני מסיים משחק אני עצוב לא שמח כי אז אני משתגעכ משעמום ולוקח שבוע לשכנע ת'הורים לקנות עוד אחד
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר כל הכבוד שסיימת פר קריי אבל אני מסכים שהוא לא קשה.הוא משחק מצויין, מגוון, מאתגר אבל לסיים אותו לא היה בעיה רצינית בשבילי, הבעיה בפר קריי זה שהוא לא מאוזן בכלל. כאילו יכול להיות שלב קל לגמרי כמו 17 ופתאום משהו קשה כמו 18.או שלבים 13, 14 שהם קשים ולפניהם הכול קל. זה לא מאוזן אבל המשחק מצויין.ולא הבנתי למה שמת סמיילי בד"א שאני מסיים משחק אני עצוב לא שמח כי אז אני משתגעכ משעמום ולוקח שבוע לשכנע ת'הורים לקנות עוד אחדאתה זה מגיימר? סיימתי פאר קריי התקנתי את המשחק HALF LIFE הראשון שכבר יש לי אותו 4 שנים... אני בשלב הראשון... מישהו יודע מה עושים?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר מה יש לפחד מפאר קריי?סליחה על הדבל זה נדרש.. פאר קריי מאוד מבהיל בכמה שלבים{13,14 ועוד כמה...} אהל בוא לא מפחיד... הבהלה גורמת לפחד.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אני תקוע בשלב האחרוןבקטע שיש בו את המפלצות הענקיותשאתה יוצא למקום יש לך שם איזה מלא מפלצוותמה אני עושה הורגים אותי דיי מהר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.