פורסם 2005 באפריל 1220 שנים לאחר שנתקעתי בשלב 20 הצלחתי לסיים תמשחק... אחד האדירים... כולם לשחק!!! עכשיו כולם יקפצו ויגידו-מה זה מעניין אותי :s05: לא נורא
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מעניין לי את הת*ת :lol: אני כבר לא משחק בו חצי שנה בערך אחרי שגם אני נתקעתי בשלב 20 (אני חושב האחרון), אחרי שיוצאים משני דלתות לתוך מקום פתוח גדול כזה ויש שם הרבה מפלצות שיורות טילים
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים למה אנחנו אמורים לשים זין שסיימת משחק מפגר ? למה שלא תפתח טופיק כל פעם שתלך לחרבן ?
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים אחי כל הכבוד זה באמת אחד המשחקים הקשים ששיחקתי.. אבל זה לא כזה עיניין גדול.. נראה אותך גומר MANHUNT
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים כל הכבוד,אני אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי איפה שאני תקוע - בשלב BOAT , אחרי שהשמדתי את שני מגדלי התקשורת , אני מגיע לאניה שעליה המשדר האחרון, מפוצץ אותה ואז מגיע מסוק בזמן שהאניה טובעת - ופה אני תקוע :'( ניסיתי לרסס את המסוק , לשדר עליו טונות של טילים (וזה די קשה כי הוא מתחמק) ומשום מה הדבר הזה לא נופל , אולי עשיתי משהו לא טוב.. אשמח לקבל כל עזרה.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים חחח אני מכיר את זה.. תירה עליו מלא אבל מלא טילים אני אישית החבאתי בתא של הקפטן איפה שההגה הזה.. וכל פעם הצצתי ויריתי בו ולמי שאמר ש MANHUNT משחק קליל אז הוא טועה.. רק שלא תגיד ש MAFIA היה קל זה מה זה קשה להרוג אנשים שיש הרבה ועוד מרחוק!
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים רק שלא תגיד ש MAFIA היה קל זה מה זה קשה להרוג אנשים שיש הרבה ועוד מרחוק! :s05: מה? במאפיה אין אפילו רתע לנשקים פשוט בחורים פיקסל על המסך ויורים בכלל, זה לא נחשב משחק קשה.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים משחק קשה ועוד איך לביצוע..אפילו ב GAME SPOT כתבו שהוא קשה..הוא קשה ביחס למשחקים אחרים..וזה מאד קשה הכוונת גודלת ושיש הרבה אנשים זה קשה..נוו אז תגיד איזה משחק היה לך יותר קשה מזה?
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים משחק קשה ועוד איך לביצוע..אפילו ב GAME SPOT כתבו שהוא קשה..הוא קשה ביחס למשחקים אחרים..וזה מאד קשה הכוונת גודלת ושיש הרבה אנשים זה קשה..נוו אז תגיד איזה משחק היה לך יותר קשה מזה?תגדיר קשהיש משחקי עבר בלתי אפשריים כמעטנשחקים מודרניים לא קשים יותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.