פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מישהו פה מכיר את המשחק GOTCHA? תספרו לי עליו איך הגרפיקה והאם זה משחק יפה בכלל...
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר ואיך ה MULTYPLAYER? האוןליין חינמי? עם אתה מבין למה אני מתכוון .. ( עם לא הבנת אני רוצה להוריד את המשחק אבל המולטיפלייר חינמי?)
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מישהו מוכן לשתף מה המשחק הזה?מצאתי כמה משחק עם gotcha בשם, אבל אף אחד מהם לא למחשב
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר *לינק וארז נערך*הנה כנס לפה...ותמונות..http://www.gotcha-the-game.com/screenshots_en.html
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים לערוך!!! תקרא את חוקי הפורום!!! אסור להפיץ warezנו באמת משתמשים חדשים לא קוראים את החוקים וכל פעם יש אחד חדש שעושה את זה..ולעניננו המשחק נחמד מאוד.. לא יותר מזה. הוא ממש לא קרוב למציאות ולרמה של קוונטר סטרייק....
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים זה משחק פיינטבול?! למה לעשות משחק סימולציה של משחק סמולציה?זה כמו לעשות סימולטור לסימולטור טיסה
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר חחחח מי שמדבר על נובים יא מסכן מה הקשר נוב? איך מצחיקים אותי אנשים שקוראים לכל בן אדם נוב..מה הקשר? אתה יודע בכלל מה זה נוב? אז מה קרה? שמתי לינק שערכו לי טוב..מה הקשר באן? שב בשקט!
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים הוא טעה, נערך, הוא לא יחזור על זהSolaris זה הת'רד השני שאתה מדרדר סתם, לא חייבים ישר לריב על כל טעות, במיוחד של חדשים, קצת סובלנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.