עבור לתוכן

כמה כסף אני יכול לקבל על?...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עשקו אותך למה היתת צריך לקנות בסנסור?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אני מתחיל לתהות שאולי המחשב שלי יותר טוב משלך

צר לי לבאס אותך אבל זה - לא...

פורסם

:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

כל-כך לא שזה מפחיד

ובשר לחלק הראשון לא עשקו אותו ולא נעליים והא קנה את המחשב שלו לפניי שנה!!!!!!!! ולפניי שנה אם הייתה הדבר על ddr/rdram היו חושבים שאתה מליונר ורק שתדע שבשביל למחיר שהו שילם הוא קיבל אחלה מחשב (וגם לא היא אז סוקט 478!!!)

אז אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

כל-כך לא שזה מפחיד

ובשר לחלק הראשון לא עשקו אותו ולא נעליים והא קנה את המחשב שלו לפניי שנה!!!!!!!! ולפניי שנה אם הייתה הדבר על ddr/rdram היו חושבים שאתה מליונר ורק שתדע שבשביל למחיר שהו שילם הוא קיבל אחלה מחשב (וגם לא היא אז סוקט 478!!!)

אז אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

or, you are a saint :grinangel:

פורסם

איך יודעים איזה סוקט יש לך?

פורסם

תוציא את המעבד ותספור כמה פינים יש לו מאחורה :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

כתוב על הסוקט...

הנה תמונה של הסוקט שלי מהלוח Epox 4BDA:

The-bIo-TX1000-Mobo-Epox-4BDA-23.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים