פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר עשקו אותך למה היתת צריך לקנות בסנסור? :lol: :lol: :lol: אני מתחיל לתהות שאולי המחשב שלי יותר טוב משלך צר לי לבאס אותך אבל זה - לא...
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים עשקו אותך למה היתת צריך לקנות בסנסור? :lol: :lol: :lol: אני מתחיל לתהות שאולי המחשב שלי יותר טוב משלך :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: כל-כך לא שזה מפחיד ובשר לחלק הראשון לא עשקו אותו ולא נעליים והא קנה את המחשב שלו לפניי שנה!!!!!!!! ולפניי שנה אם הייתה הדבר על ddr/rdram היו חושבים שאתה מליונר ורק שתדע שבשביל למחיר שהו שילם הוא קיבל אחלה מחשב (וגם לא היא אז סוקט 478!!!) אז אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים מחבר עשקו אותך למה היתת צריך לקנות בסנסור? :lol: :lol: :lol: אני מתחיל לתהות שאולי המחשב שלי יותר טוב משלך :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: כל-כך לא שזה מפחיד ובשר לחלק הראשון לא עשקו אותו ולא נעליים והא קנה את המחשב שלו לפניי שנה!!!!!!!! ולפניי שנה אם הייתה הדבר על ddr/rdram היו חושבים שאתה מליונר ורק שתדע שבשביל למחיר שהו שילם הוא קיבל אחלה מחשב (וגם לא היא אז סוקט 478!!!) אז אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! or, you are a saint :grinangel:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.