עבור לתוכן

אייקון הורדת דוא"ל חדש של NAV אינו נעלם לאחר עידכון התוכנה האחרון

Featured Replies

פורסם

אני עובד עם Outlook Express לבדיקת דוא"ל וכידוע לכם ל-NAV יש מחיצה של הגנת דוא"ל. במחיצה הזו יש אפשרות שיופיע אייקון כאשר מורד אלי דוא"ל חדש או לבטל אותה. אני בטלתי את האפשרות הזו ממזמן ובמקרה היום בצעתי עידכון ל-NAV שדרש איתחול מחדש.

כעת, לאחר האיתחול מחדש, למרות שהאפשרות אינה מסומנת, כל פעם שיש לי דוא"ל חדש מופיע האייקון ב-Task Bar וזה פשוט מעצבן. ניסיתי לסמן את האפשרות ולבטל אותה אך ללא הצלחה. כמובן שאיתחלתי את המחשב פעם נוספת במחשבה שאולי שזה יסתדר, אבל גם זה לא עזר.

אולי מדובר בבאג ב-NAV שנובע מהעידכון האחרון של התוכנה? אני ממש לא יודע מה לעשות - וזה מעצבן.

פורסם

ב-Outlook (לא אקספרס), יש מה שנקרא Add-In Manager (תחת options, other, advanced options), ומשם אפשר לנהל את כל התוספות של תוכנות אחרות ל-Outlook. אני מניח שגם באקספרס צריך להיות משהו כזה, אבל אצלי לא הצלחתי למצוא. אולי בגרסה שלך זה קיים ובכל מקרה אני מציע שתעשה חיפוש מדוקדק באפשרויות של התוכנה.

במשרד אנחנו עובדים עם ה-corporate edition של NAV, אז אני לא יכול ממש לבדוק את זה כמו שצריך, אבל אני אעשה בדיקה בבית עוד יומיים (אחרי שיחברו אותי לאינטרנט) ואם יהיו לי ממצאים חדשים אני אעדכן.

פורסם
  • מחבר

יש לי הרגשה שמדובר באיזה באג חדש של NAV 2005 שהגיע עם עידכון התוכנה האחרון :(

לגבי העצה שלך, אכן, אין דבר כזה ב-Outlook Express ואני די בטוח שהבעיה גם לא מפה אלא מ-NAV.

זה באמת מעצבן...ואין עם מי לדבר ב-NAV. אני אפילו לא חושב שיש טעם לנסות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים