עבור לתוכן

המצלות לאסרטגיה ?

Featured Replies

פורסם

רייז אאוף ניישן באמת היה איכות

אבל בקטע של הציוויליזציה האחרונה שיש חמקנים זה נהיה מששעמם ומגעיל

הכי אהבתי את התקופה של מלחמת העולם הראשונה ככה

פורסם

זו הגדולה שלו, כל התקופות מאוזנות ומושלמות (חוץ מההכי אחרונה, שאם אתה לא מגיע אליה ראשון השאר יתחנו אותך... אבל אם כמה מגיעים אליה בו זמנית היא יכולה להיות הכי כיפית, רק חבל שהמחשב לפעמים עושה ארמגדון כשהוא עומד להפסיד)

פורסם

בתוך חובב אסטרטגיה שנגמל אני אגיד-

המשחק אסטרטגיה שהיה הכי כיפי הוא StarCraft

זה משחק שבאמת צריך לחשוב בו, ולהמציא אסטרטגיה יחודית לכל שחקן

ולמי שיש את האסטרטגיה הטובה ביותר מנצח

כמובן התאהבתי במשחקי Custom שבו אתה צריך למנוע מהמחשב להגיע מצד אחד לשני וכדומה מן משחקונים כאלה מאוד מהנים שאנשים עושים

ויש מלא מלא מלא כאלה והם משודרגים ע"י אחרים ככה שזה יוצא ממש ממש כייפי ,שיחקתי באיזה מפה אחת שאפילו הייתה לה עלילה כשבמפה שיחקת את גוקו ונלחמת והתאמנת וכל מיני אשכרה משחק בפני עצמו:P

ב W3 לא יצא לי לשחק בבטלנט אבל הקמפיין היה ממש ממש משעמם חוץ מהסרטים המהממים

בליזרד משקיעה כמו אני לא יודע מה בסרטים שבמשחקים

בקשר לשאר המשחקי אסטרטגיה...C&C1 2 היו ממש איכותיים, REDALERT 1 ו 2 היו גם (2 היה כבר פחות אסטרטגי....)

הקטע במשחקים היום זה שיש נשק גדול או טנק חזק מאוד וכל מה שצריך לעשות במשמחק זה - מי מגיע לנשק החזק קודם..

מי שמגיע לזה קודם מנצח והורג את כל השאר, וזה ממש לא מעניין או אסטרטגי... לכן אני לא מתתי על REDALERT2 וכל מה שבא אחריו כגון GENERALS עם המטוסים החזקים שלהם והפצצות אטום למיניהם

וכנ"ל לגבי שאר משחקי האסטרטיה שיצאו בתקופה האחרונה

אני בעיקרון כבר התייאשתי מהחיפוש אחר משחק אסטרטגיה שבאמת צורך חשיבה אסטרטגית... אז אני לא ממש מכיר חלק מהמשחקים שהובאו פה

דוגמאת ACT Of War אז אם מישהו נהנה ממשחק וחושב שאני אוהב אותו אני אשמח לשמוע איזה משחק

רועי

פורסם

ACT OF WAR

פורסם

Generals

Rome total war

:xyxthumbs:

פורסם

בבקשר לשאר המשחקי אסטרטגיה...C&C1 2 היו ממש איכותיים, REDALERT 1 ו 2 היו גם (2 היה כבר פחות אסטרטגי....)

הקטע במשחקים היום זה שיש נשק גדול או טנק חזק מאוד וכל מה שצריך לעשות במשמחק זה - מי מגיע לנשק החזק קודם..

מי שמגיע לזה קודם מנצח והורג את כל השאר, וזה ממש לא מעניין או אסטרטגי... לכן אני לא מתתי על REDALERT2 וכל מה שבא אחריו כגון GENERALS עם המטוסים החזקים שלהם והפצצות אטום למיניהם

וכנ"ל לגבי שאר משחקי האסטרטיה שיצאו בתקופה האחרונה

אני בעיקרון כבר התייאשתי מהחיפוש אחר משחק אסטרטגיה שבאמת צורך חשיבה אסטרטגית... אז אני לא ממש מכיר חלק מהמשחקים שהובאו פה

דוגמאת ACT Of War אז אם מישהו נהנה ממשחק וחושב שאני אוהב אותו אני אשמח לשמוע איזה משחק

רועי

אתה מחפש טקטיקה? לא עוד החוק ש"היחידה החזקה מנצחת בכל מצב" ? ROME TOTAL WAR בהחלט יענה לך על הציפיות- - רמת הטקטיקה שם בניהול קרב היא מטורפת... .... נגד כל סוג יחידה יש צורה אחרת להלחם (לדוגמא שלח את הפרשים הכי חזקים ושנחשבים ליחידת עליתא אל מול גדוד של חניתות מופנות.... ויעלמו לך הפרשים... וכו'...)

יש שיגידו שהטקטיקה שם אפילו מייגעת מדי, כי יש שם המון המון קרבות וכל קרב אתה ממש צריך לתכנן לאט לאט, הבעיה היא שזה המשחק היחיד שמציג צבא כמו שצבא צריך להיות (מאות-אלפי יחדיות על המסך) ולפעמים אתה שוכח מטקטיקה ושולח גל מאסיבי אל היריב רק כדי לראות את ההתנגשות המטורפת הזאתצ בין 2 צבאות חוויה ויזואלית ... (ואז כמובן הצבא שלך נמעך... כי בלי טקטיקה אתה לא יכול לנצח קרבות שם...

לדעתי בהחלט מהמשחקי אסטרטגיה הכי מקיפים בכל תחום שיש (תורות, משאבים, טכנולוגיה, פוליטיקה, קרבות מ-ע-ל-פ-י-ם בזמן אמת ועוד...)

יש איתו 2 בעיו מרכזיות: 1. יתרון שהוא גם החסרון- המשחק פשוט מקיף המוןןןן תחומים, יש הרבה שחקנים שמצאו את זה מייגע כי זה באמת לנהל אימפריה (לא עוד לאסוף עצים ואבנים וזהו )

2. בשביל להנות מהגרפיקה שלו (לשים הכל על HIGH) ולראות באמת צבא מול צבא... צריך מפרט מחשב (ובמיוחד כ.מסך) רציניים.... אחרת מתפשרים על האיכות....

פורסם

אתה מחפש טקטיקה? לא עוד החוק ש"היחידה החזקה מנצחת בכל מצב" ? ROME TOTAL WAR בהחלט יענה לך על הציפיות- - רמת הטקטיקה שם בניהול קרב היא מטורפת... .... נגד כל סוג יחידה יש צורה אחרת להלחם (לדוגמא שלח את הפרשים הכי חזקים ושנחשבים ליחידת עליתא אל מול גדוד של חניתות מופנות.... ויעלמו לך הפרשים... וכו'...)

יש שיגידו שהטקטיקה שם אפילו מייגעת מדי, כי יש שם המון המון קרבות וכל קרב אתה ממש צריך לתכנן לאט לאט, הבעיה היא שזה המשחק היחיד שמציג צבא כמו שצבא צריך להיות (מאות-אלפי יחדיות על המסך) ולפעמים אתה שוכח מטקטיקה ושולח גל מאסיבי אל היריב רק כדי לראות את ההתנגשות המטורפת הזאתצ בין 2 צבאות חוויה ויזואלית ... (ואז כמובן הצבא שלך נמעך... כי בלי טקטיקה אתה לא יכול לנצח קרבות שם...

לדעתי בהחלט מהמשחקי אסטרטגיה הכי מקיפים בכל תחום שיש (תורות, משאבים, טכנולוגיה, פוליטיקה, קרבות מ-ע-ל-פ-י-ם בזמן אמת ועוד...)

יש איתו 2 בעיו מרכזיות: 1. יתרון שהוא גם החסרון- המשחק פשוט מקיף המוןןןן תחומים, יש הרבה שחקנים שמצאו את זה מייגע  כי זה באמת לנהל אימפריה (לא עוד לאסוף עצים ואבנים וזהו  )

2. בשביל להנות מהגרפיקה שלו (לשים הכל על HIGH) ולראות באמת צבא מול צבא... צריך מפרט מחשב (ובמיוחד כ.מסך) רציניים.... אחרת מתפשרים על האיכות....

הדבר שהכי נהנתי ממנו בSC היה משחקי Custom שבו מיליוני יחידות מתנגשות אחת בשניה

זה דבר כזה מגניב

ד"א- דבר כזה יפיל כל מחשב , המחשב שלי אשכרה עשה ריסט כמה פעמים מהדבר הזה והמפרט שלי יחסית דיי חזק

תודה על התגובה, עשית לי אשכרה חשק לנסות את המשחק

אני אנסה גם את Act Of War שכולם פה משום מה אוהבים

המשחק שהכי לא נהנתי ממנו היה GENERALS בו אתה קונה 4 טנקים מהסוג הכי חזק, והולך ומשמיד את כל המחשבים

אני לא ממש זוכר את שם הטנק, פעם זה היה ממותה, אבל זה היה שם אחר בגנרלס...הקטע שהטנקים גם מתחזקים עם ההריגות רק הפך את זה לקל יותר

עושים 4 ברוטלים ו אחד נוב, הורגים את הנוב עם 4 טנקים חזקים ומחסלים אותו לחלוטין (ומחזקים את הטנקים עד הסוף) והולכים והורגים את האחרים,חחח

בכל מקרה, שוב, תודה על תגובה מושקעת לעומת תגובות אחרות שניתן לראות בתראד הזה :P

רועי

פורסם

כנ"ל. מאז RA וSC לא יצא משהו שאהבתי.
פורסם

בההה....

איך אף אחד לא מדבר על STRONGHOLD,אמנם הוא לא מקיף הכל כמו ב ROME TOTAL אבל משחק חמוד ביותר ,שאני זוכר שאהבתי.

עוד אחלה משחק,שנורא אהבתי את העלילה בו ,הוא משחק תורות דומה לHEROES שהיה בו את האלמנט של קרב טקטי הרבה לפני HEROES 4 .

המשחק נקרא Age Of Wonders. יש לו המשכים שלא שיחקתי בהם אבל המשחק הראשון היה באמת טוב.

התגובה שלי אולי לא מושקעת,אבל נכונה. :)

פורסם

אני לא מאמין איך לא הזכרתם את סידרת empire earth, משחקים מדהימים מומלצים בחום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים