פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מה מזלג שהוא תקע בתוך מאוורר כיס כדי לאכול פסטה? מה כבר חבר שלך המציא? אם זה פטנט רשום למה שלא תספר לנו?הפטנטים הכי טובים הם הפטנטים הכי פשוטים למשל מחט התפירה כול מה שמי שהמציא אותה עשה זה לרשום פטנט על כך שהמחט והחור הם באותו צד וזוהו אף אחד לא יכול לעקוף את זה.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים פטנט אדיר, שוקר חשמלי ,כל פעם שרוצים להתעורר בבוקר ,אפשר לששתמש בשוקר, זה מעורר 100 %, אני חושב שזה שווה מיליונים, מיליראדים!
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר חבר שלי בכלל הבן אדם הכי חילוני שאני מכיר אז בוא נגיד שמנשק מזוזות לא קשורוהוא עדיין לא רשם את הפטנטצריך קודם לבנות אב טיפוס שזה בשלבי פיתוח
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מאוד לא מומלץ לפרסם את הפטנט לפני שהוגשה בקשה לרישום הפטנט. אם הוא יגלה הוא בעצם יכול לגרום לחבר שלו לאבד את הפטנט העתידי..
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים לא אבל הוא רוצה קודם לדעת שהפטנט שלו בכלל עובד לפני שהוא הולך לרשום אותו יש לך מושג כמה עולה לרשום פטנט?? אז אני יגיד לך... הרבה מאד. זה המון בירוקרטיה וצריך עו"ד ולוקח שנתיים עד שאתה מקבל אישור אני יודע כי לאבא שלי יש 2 פטנטים שהחברה שלו מימנה את כל התהליך
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים הלוואי היתי רושם פטנט על זייוני שכל הייתם צריכים לשלם לי כול פעם שזיינתם את השכל למישהו
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים חלומת של אתמול הם......אשליות.....לה לה לההההגרמתם לי לשיראתם לא באמת רוצים שזה ימשך נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.