פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מה זה??!?!!? איפה צער בעליי חיים?יש למישהו מושג איך לעזאזל הוא מתכוון לעכל אותו אחרי שהוא פשוט בלע אותו שלם ?הרי זה לא עכבר, זה פאקינג קנגרו בגודל עצום...הגודל של הקנגורו לא ברור בתמונה, הוא יכול להיות גם ממש צעיר...
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים אם תכנס לקישור בהודעה הראשונה, תראה את כל התמונות של לפני --> אחרי, ותבין שמדובר בקנגרו "לא קטן במיוחד", בטח שלא יחסית לנחש..
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים גרר אני רוצה לבוא ולדקור את הנחש הזה.......בן זונה איך הוא בלע אותו ככה בלי לשים לב בכלל...
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים יש גם סרטון (היה לחבר שלי) הנחש תפס את הקנגרו בזנב הקנגרו טילטל אותו ובאחד הטילטולים הנחש התפתל על הקנגרו ואז זה התמונות.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים DAMM ! אני בעבר ראיתי תמונה של אנקונדה אוכל בן אדם ועדיין נדהם מזה.אם אני לא טועה חוץ מזה שמערך שרירים מוחץ ומעכל את הקורבן גם רוק מסוים או מיצי קיבה עוזרים בפירוק.נחש ארסי מתחיל לפרק את הקורבן עוד לפני שהוא בולע אותו בכך שההרס מפרק את התאים.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים WTF?! זה נראה כ"כ לא הגיוני נחש בגודל כזה בולע במכה אחת כל הקנגרו... מעניין כמה זמן לקח כל העניין הזה , מישהו יודע?
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים זיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי* ITS JUST FUCKING AMAZING
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים WTF מי המטורף שצילם את זה?אם היתה לי אפשרות אז לא הייתי מתקרב לנחש כזה מתווך של כוכב לכת O_0
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים WTF מי המטורף שצילם את זה?אם היתה לי אפשרות אז לא הייתי מתקרב לנחש כזה מתווך של כוכב לכת O_0עם משקפת מ-20 ק"מ לא הייתי מתקרב אליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.