פורסם 2005 באפריל 1120 שנים אחריי שהתקנתי את הדרייורים השארתי את המחשב ככה יום דלוק בלי ריסטארט..אחריי שאני עושה ריסטארט איך שהווינדוז עולה זה עושה לי 2 אוררורים כאלו! שאני לא יודע מהם..ואחד מהם בא לי כשאני מנסה להכנס ל CCC הזה בעכבר הימני!..תעזרו לי מה זה יכול להיות?ראו תמונה![attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר הקודם פעל לי... והוא גם צרך את ה MICROSOFT .NET FRAMEWORK אבל עכשיו גם כשאני מתקין את הדרייבר הקודם זה עדיין עושה לי את זה... :bash:
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים דבר ראשון, יש לך סיבה להשתמש ב CCC, מעבר לרגיל ? אני העפתי את זה אחרי 5 דקות (סתם תוספות שלא הייתי צריך)... אם אין, תחזור.אם אתה רוצה, אולי כדאי לנסות להסיר את ה DRIVERS, להתקין את ה FRAMEWORK הכי עדכני (1.1) שוב, ואז את ה DRIVERS שוב..
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר יש דרך אחרת לשנות הגדרות מבלי להשתמש ב CCC?..אני מדבר על הגדרות כמו תהפעיל את ה TV OUTכי בעיקרון רק לזה אני צריך את זה..
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים כן... CONTROL PANEL -> DISPLAY -> SETTINGS -> ADVANCED -> DISPLAYS.אני לא מכיר את הפונקציונליות של ה CCC בתחום ה TV-OUT, אבל לפי דעתי יש שם אותם דברים..
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר אוייש עכשיו כשאני רואה שיש את זה... אני לא באמת צריך את זה... סתם חרטא לנובים.... כי פשוט עד עכשיו כשהייתי עושה את זה היה לי במתקדם שם טאב בודד שכשאתה נכנס אליו יש כפתור אחד שמפעיל את ה CCC טוב אז אני ימחק אותו
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר אאמממ...תגידו אם יש לי AMD64להתקין את ה Catalyst 5.4 לחלונות XP גרסת 64Bt (כ-21 מגה)ATI????יותר מומלץ מהרגיל?
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים אאמממ...תגידו אם יש לי AMD64להתקין את ה Catalyst 5.4 לחלונות XP גרסת 64Bt (כ-21 מגה)ATI????יותר מומלץ מהרגיל?מה זה יותר מומלץ, CATALYST ל 64BIT, זה בשביל WINDOWS XP64BIT, אם יש לך את זה, אתה חייב להשתמש בזה, אם אין לך (יש לך XP רגיל), אז אתה לא יכול להשתמש בו...
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר מה זה יותר מומלץ, CATALYST ל 64BIT, זה בשביל WINDOWS XP64BIT, אם יש לך את זה, אתה חייב להשתמש בזה, אם אין לך (יש לך XP רגיל), אז אתה לא יכול להשתמש בו...זה ל WINDOWS XP64BITאו למעבד 64 ביט?
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר אתה קצת לא הבנת... אם היית חושב קצת יותר היית מבין שאני מתכוון למשו אחר... יענוא אם זה רצויי גם בלי ה חלונות 64 ביט לא משנה הבנתי כבר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.