פורסם 2005 באפריל 1120 שנים שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית בשניהם WIN XP SP2 הצלחתי לחבר את שניהם ברשת (שני כרטיסי רשת וכבל רשת)שני במחשבים מזהים אחד את השני ואפשר להכנס לכוננים של כולם....הגדרתי שמאפיינים של הכרטיס רשת (במחשב המחובר לאינטרנט) שיתן למחשבים אחרים להתחבר דרכו לאינטרנט וגם הפעלתי את האשף (שבסיימו יש משהו עם דיקסט...)אבל אין אינרטנט במחשב השני כנראה שמה שעשיתי לא מספיק...מה עוד צריך לעשות כדי שיהיה גם במחשב השני אינטרנטתודה יי 2יי
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים בהנחה שההגדרות נכונות, ניסית להגדיר DNS? ניסית סתם לבצע פינג לאתר של ואללה? (אולי יש תקשורת לאינטרנט אבל משהו אחר מפריע לך לגלוש)
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר ניסיתי את הפינג של ואאלה - הוא לא נותן....עכשיו בקשר לDNS מהזה בכלל? לא ניסיתי את זה...על מה זה משפיע?איך אני יודע מה לשים בDNS בשני המחשבים?יש לי חיבור של בזק בינלאומי למקרה שמשהו יצטרך.....
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים האפשרות הראשונה שלך היא-להפוך את המודם לנתב באמצעות מדריך (או לקנות נתב)ולחבר את המחשבים ברשת באמצעות SWITCH או האבהדרך הקיימת תהיה נטל על המחשב השניגם מבחינת כוח מעבד זיכרון והאינטרנטולמחשב שלא מקושר לאינטרנט תהיה בעיה עם תוכנות שיתוף, משחקים באינטרנט או כל תוכנה שצריכה אינטרנט כגון שליחת קבצים דרך איסיקיו או אימייל או דברים בסגנוןאתה יכול :אופציה ב- שרת פרוקסילהריץ שרת פרוקסי על המחשב עם האינטרנט ולחבר את המחשב השני דרך השרת פרוקסי ככה יהיה ICQ ותוכנות בסיסיות ואינטרנט ומאוד בסיסי במחשב השני אבל זה יהיה עומס מאוד גדול על המחשב הראשוןד"א- אם ניסיתי להישתמש ב ICS של MS הוא ידוע כעושה בעיות.....רועי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.