פורסם 2005 באפריל 1120 שנים על הכרטיס רשום: k023B016 REV:A GENIUSאני לא מוצא אותו בשום אתר של דרייברים. בGOOGLE מוצא לזה תשובת חיפוש אחת שאין בה קישור לדרייבר.באתר של GENIUS מחלקת הדרייברים של כרטיסי הרשת לא עובדת. וברשימה של דגמי כרטיסי הרשת שלהם אין בכלל את הדגם הזה.אבל אני בטוח שזה שלהם מכיוון שעל הכרטיס רשום GENIUS וגם סמל החברה טבוע עליו.כרטיס הרשת נקנה בעבר מחנות של קוסמוס. יצרנו איתם קשר ואין להם את הדרייבר.יש כאן מישהו שיכול לעזור למצוא את הדרייבר? או אולי דרייבר של דגם אחר שיתאים לו?
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים תכנס למנהל התקנים של הווינדוס אולי שם יש שם אחר לכרטיס הזהאו שתנסה להוריד אוורסט ולנסות לזהות שם מה הכרטיס או מה הצ'יפ שעליוירח אפל
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר היי, מדובר לא במחשב שלי כרגע אין לי גישה אליו. בכל מקרה ניסיתי עם תוכנה אחרת בשם SANDRA - שזיהתה התקנים אחריםאבל לא הצליחה לזהות את דגם כרטיס הרשת הזה.
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר אהםם.. צ'יפ זה הג'וק או משהו כזה שעל הכרטיס?בכל מקרה, הדגם שרשמתי רשום על הכרטיס עצמו (מתחת לג'וקים) ויש לידו את הסמל של GENIUS בגדול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.