עבור לתוכן

טמפ' מעבד amd

Featured Replies

פורסם

מעבד AMD64 3000 s939

הטמפ' לא גבוהה מידי??

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כן זה גבווה מדי, זה במאמץ?

פורסם
  • מחבר

לא..רק האקספלורר פועל

פורסם

איזה לוח יש לך?..... עם זה גיגהבייט תיבדוק עם התוכנה שקיבלתה איתו.. או תנסה להריץ תוכנה אחרת.... תבדוק שהמאורר של המעבד פועל.....תבדוק את הטמפ' בביוס

פורסם

מזייף,אין סיכוי שזה המצב,לי זה הראה 30 מעלות יותר ממה שזה היה.

כנס לביוס לPC HEALTH ותבדוק.

פורסם

תתיחס לקריאה של ה motherboard בתור טמפרטורת המעבד.

ולשניים האחרונים אל תתיחס.

פורסם

תורישד את סנדרה או את התוכנה שבא עם הלוח אם ותבדוק משם...

פורסם
  • מחבר

בדקתי בתוכנה שבאה עם הלוח אם...37 מעלות זה בסדר?

ומה אומר משולש האזהרה הצהוב?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אתה משתמש ב AIDA32, שמזמן כבר לא קיימת - החברה המפתחת נקנתה ע"י Lavalys, והם מפתחים תוכנה מאד דומה בשם Everest. הגירסה הנוכחית לא ממש מעודכנת (גירסה חדשה צריכה לצאת החודש), אבל קיימות גירסאות BETA שאתה כן יכול להוריד, ושיראו טמפרטורות נכונות (גירסאות ישנות - אין תמיכה בלוחות חדשים, ולכן טמפרטורות לא נכונות).

גירסת ה BETA האחרונה של Everest:

http://www.lavalys.hu/pre/everesthome/everesthome_build_0306.zip

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה אחת,יש לי תתוכנה easytune 5 וחסר שם שני מקשים cia mib ו-smart fan

למה?

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור?

פורסם

האופציות חסומות מכיוון שהן מיועדות ללוחות ה-High-End של החברה ומנצלים תכונות שאין ללוח שלך. לגבי המשולש הצהוב - הוא מופיע מאחר ומוגדר לתוכנה להציג אותו כאשר מהירות סיבוב המאוורר נמוכה ממהירות X, כאשר X עצמו נקבע בתוך תפריט ההגדרות.

פורסם

תנסה להפעיל את אופציית הסמארט פאן מהביוס, גם אם הלוח שלך תומך אבל האופציה כבויה רוב הסיכויים שהתוכנה לא תאפשר את זה..

פורסם

תנסה להפעיל את אופציית הסמארט פאן מהביוס, גם אם הלוח שלך תומך אבל האופציה כבויה רוב הסיכויים שהתוכנה לא תאפשר את זה..

זה לא יעזור לו כי יש לו K8NF-9 (גם לי) שאינו תומך בזה. האם הלוח שלך תומך בזה? כי לפי מה שהבנתי החסימה קיימת בכל הליין (K8N/K8NXP-9/SLI)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים