פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מה קורה חברס?יש לי בעיה בשלב האחרון כאשר אתה מגיע לכזה עמק עם המון יצורים שמפגיזים אותי... הצלחתי פעם אחת להגיע לסוף אך אז הרגו אותי...למישהו שעבר יש טיפים?
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר GODMODלא הבנתי? יענו מוד,כמו טריינר? אם זה מה שאני חושב אז לא,לא תודה
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אחי העצה הטובה ביותר שתוכל לקבל היא תמשיך לחורר אותם אחד אחד ותיהיה זהיר כשאתה יוצא לכיוון השטח הפתוח כי אז אתה פגיע חוצמזה בהתחלת השלב כשהדלתות נפתחות תישאר שכוב ככה שכל מי שרק עולה מוך מקבל מנת עופרת ישר לפנים מקווה שתצליח אני אישית אהבתי את המשחק מאוד
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אני לא מבין אותכם המשחק הזה קל, למה אנשים פה מסבכים ... סיימתי אותו ממש מהר..בכל מקרה זה קטע בכלל לא קשה.. מה שאתה יכול לעשות עם קשה לך הוא "לקמפר" פשוט תשאר איפה שאתה מתחיל בדיוק בקטע שאתה נכנס לחלל הענק הזה ותתחבא שם ( יש מין קיר כזה קטן שמסתיר ) .. תתגרה בהם קצת ואז הם כבר יבואו אליך לבד ואחד אחד תזיין אותם עם טילים או לא יודע מה וזהו זה לא יהיה קשה, עם אתה לא מצליח ככה אז המצב שלך קשה :\ עריכה: עכשיו שמתי לב לתגובה מעלי אז התגובה שלנו די דומה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.