עבור לתוכן

זיהוי משחק GTA , פרטים בפנים:

Featured Replies

פורסם

קדימה ROCKSTAR תנו לנו איזה GTA: ZION

ממממממממ....לא!

:silly:

תזכרו את זה :

ביום שGTA יעבור לתקופה עתידנית שוב, המשחק יהרס.

ויש לי תחושה שזה יקרה.

בעיקרון המשחק רק הולך אחורה, בהתחלה זה היה עתיד אחר כך הGTA 3 היה בהווה, אחריו GTA VC שזה בשנות ה90-80 כזה, עכשיו GTA SA שזה אולי לא רישמי אבל זה נראה כמו שנות ה 60-70 באמריקה.

GTA 6 יהיה בשנות ה 30 והוא יקרא GTA MAFIA ;D

פורסם

מה פתאום,

אפשר גם לשחק ביום.

בדיוק..אתה בחור בין מצב לילה ליום באפשריות. וGTA2 בכלל לא חשוך אלה אתה משחק בלילה..וגם שם יש תאורה.

פורסם

GTA דווקא הולך קדימה

3 אמור היה להיות 70

vice אמור היה להיות 80

וSA אמור להיות 90

פורסם

GTA דווקא הולך קדימה

3 אמור היה להיות 70

vice אמור היה להיות 80

וSA אמור להיות 90

שלוש נראה היה לי שדיי קשור להווה,

אבל בקשר לשאר אתה צודק.

אפשר גם לזהות את השנה שעליה מבוסס המשחק ע"פ הפסקול.

אבא שלי ידע שGTA VC הוא משנות השבעים-שמונים ולא מיאמי של היום רק לפי השיר Video Killed the Radio Star.

פורסם

SA זה שנות ה90?

לפי מה?

וGTA3 זה לגמרי בהווה, אין שם שום דבר שמיוחד לאיזה שהיא תקופה.

פורסם

בעיקרון,משחקי הGTA הם:

GTA1-המשחק הראשון בסדרה,המשחק הוא סופר בהיר ולא כולל שום תאורה צבעונית

GTA:LODON 1969 גירסאת ההרחבה של GTA1...מבוסס על המנוע הגראפי של GTA1 ללא שיפורים משמעותיים [פרט למכוניות מצויירות יותר יפה]

GTA2-מבוסס על מנוע גראפי חדש...המשחק כולו מתרחש רק בלילה....כל המשחק חשוך פחד,וכן,יש אנשים שמכנים אותו GTA בחושך\בלילה...כי הוא פשוט חשוך פחד...אבל זה מה שיוצר את כל היופי בו...משחק פשוט ענק...המשך פי 10 יותר טוב מהמשחק המקורי

GTA3-המשחק הראשון המבוסס על תלת מימד מלא...המשחק כולל מחזוריות יום לילה...למרות שאתה משחק בLIBERTY CITY שהיא עיר אפרורית למדי,קשה לקרוא לו GTA בחושך :\....למרות שבגירסאת הPS2 הGTA3 הוא ממש חשוך ומעורפל בצורה מוזרה...ככה שיש חשדות בנוגע לזה

GTA:VICE CITY-אין סיכוי שקוראים לזה GTA בחושך...המשחק מבוסס על VICE CITY,עיר בסגנון מיאמי עם חופים,שמש,והרבה חול :D

GTA:SA-מדובר על מדינה שלמה,אין סיכוי שהוא מדבר על זה כי המשחק משלב בין כל הסגנונות הקודמים ביחד.

היה גם GTA London 1961 :-X

פורסם

לGTA 2 היה מצב לילה ומצב דימדומים שהיה פחות חשוך ויותר צהבהב

אבל בעיקרון כן הוא היה חשוך הרבה יותר מהראשון אבל די דומה לו

פורסם

LOL!

עכשיו הכל מסתדר לי!

GTA2 כלל מצבי יום ולילה?!OMG :o

אני תמיד שיחקתי בגירסא הפרוצה של GTA2 שאיפשרה לי רק לשחק בלילה,והייתי בטוח שהמשחק מתרחש רק בלילה

ROFL

פורסם

בGTA יש מצב של "יום" כדי להקל על הכרטיס מסך וזהו.

פורסם

נכון

לכן גם מצב הלילה (שכלל "אפקט תאורה" מרשים של רמזורים ופנסי תאורה) לא נכלל בגרסת הפס1

פורסם

נכון

לכן גם מצב הלילה (שכלל "אפקט תאורה" מרשים של רמזורים ופנסי תאורה) לא נכלל בגרסת הפס1

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים