עבור לתוכן

זיהוי משחק GTA , פרטים בפנים:

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לחבר שלי מחשב עם כרטיס מסך Voodoo1 , יש לו GTA1 הישן תחת ממשק דוס , הוא רוצה את הGTA שהכינוי שלו היה ג'יטיאיי בחושך?

שהיה הGTA2 אני חושב.

אם יש למישהו מושג על איזה GTA אני מדבר אז שיתן תגובה עם השם המלא והאמיתי שלו שאני אוכל להשיג אותו.

תודה לעוזרים :)

פורסם

מה???

מה זה GTA בחושך? :lol:

VOODOO 1 :lol:

פורסם

גיטיאיי לונדון

פורסם
  • מחבר

זה לא זה, אני מתכוון לGTA הראשון שהישתמש במאיץ תלת מימד , הלומדון זה על SOFTWARE.

תודה לעוזרים

פורסם

אתה מתכוון ל GTA2 ישי לו מצב של ליליה ומצב של יום...

פורסם

ול GTA 2 עדיין יש ממשק דו מימד.

פורסם

רק ה GTA3 וה GTA: VC הם בזווית צפיה של השחקן מאחורה.

ה GTA3 היה חשוך מאוד, ה VC אובר-צבעוני.

פורסם

וGTA SA הוא חום צהוב.

פורסם

מעניין אם יוציאו GTA שמתרחש ב ZION.... איזה מגניב זה יהיה להסתובב עם הספינה שלך בתוך העיר

קדימה ROCKSTAR תנו לנו איזה GTA: ZION

פורסם

איפו זה ZION?

פורסם

ציון...

פורסם

בעיקרון,משחקי הGTA הם:

GTA1-המשחק הראשון בסדרה,המשחק הוא סופר בהיר ולא כולל שום תאורה צבעונית

GTA:LODON 1969 גירסאת ההרחבה של GTA1...מבוסס על המנוע הגראפי של GTA1 ללא שיפורים משמעותיים [פרט למכוניות מצויירות יותר יפה]

GTA2-מבוסס על מנוע גראפי חדש...המשחק כולו מתרחש רק בלילה....כל המשחק חשוך פחד,וכן,יש אנשים שמכנים אותו GTA בחושך\בלילה...כי הוא פשוט חשוך פחד...אבל זה מה שיוצר את כל היופי בו...משחק פשוט ענק...המשך פי 10 יותר טוב מהמשחק המקורי

GTA3-המשחק הראשון המבוסס על תלת מימד מלא...המשחק כולל מחזוריות יום לילה...למרות שאתה משחק בLIBERTY CITY שהיא עיר אפרורית למדי,קשה לקרוא לו GTA בחושך :\....למרות שבגירסאת הPS2 הGTA3 הוא ממש חשוך ומעורפל בצורה מוזרה...ככה שיש חשדות בנוגע לזה

GTA:VICE CITY-אין סיכוי שקוראים לזה GTA בחושך...המשחק מבוסס על VICE CITY,עיר בסגנון מיאמי עם חופים,שמש,והרבה חול :D

GTA:SA-מדובר על מדינה שלמה,אין סיכוי שהוא מדבר על זה כי המשחק משלב בין כל הסגנונות הקודמים ביחד.

פורסם

וGTA SA הוא חום צהוב.

רק באחת הערים הסגנון הוא ממש חום צהוב...יש את העיר שמבוססת על לאס ווגאס שהיא דומה מאוד לVICE CITY רק במדבר.

פורסם

GTA2-מבוסס על מנוע גראפי חדש...המשחק כולו מתרחש רק בלילה....כל המשחק חשוך פחד,וכן,יש אנשים שמכנים אותו GTA בחושך\בלילה...כי הוא פשוט חשוך פחד...אבל זה מה שיוצר את כל היופי בו...משחק פשוט ענק...המשך פי 10 יותר טוב מהמשחק המקורי

מה פתאום,

אפשר גם לשחק ביום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים